«Κόντρα» λέγεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Παύλο Κοντογιαννίδη και τη Λίτσα Πατέρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτης».

Ο λόγος φαίνεται να είναι μια αναφορά της γνωστής αστρολόγου της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1» που προέτρεψε, το πρωί της Τετάρτης, κάποια από τα ζώδια να κατέβουν στην πορεία, για να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, εξαιτίας των κοινωνικοπολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας. Η κίνηση αυτή εξόργισε τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα πρόσωπα δεν κουράζουν. Είναι οι εκπομπές οι οποίες δεν έχουν μια αλλαγή προοπτικής. Μεταξύ σοβαρού και αστείου, θα πρέπει να σταματήσουν να λένε για το πώς φτιάχνονται τα ντολμαδάκια ή να λένε τα ωροσκόπια. Σήμερα το να βγει ένα ωροσκόπιο και να πει ότι, αν οι Κριοί κατέβουν στην πλατεία Συντάγματος- όπου βρίσκονται 50 χιλιάδες άτομα (για να διαδηλώσουν)- θα τους πάνε όλα καλά μόνο σε εκείνους, δεν είναι σοβαρά πράγματα» είπε. «Αναφέρεστε μάλλον στη Λίτσα Πατέρα και αυτά που είπε χθες στην εκπομπή» τον ρώτησε η δημοσιογράφος. «Είναι φίλη μου η Λίτσα. Μου αρέσει. Αλλά δεν ξέρω, επηρεάζουν κι αυτά. Επειδή επί 20 χρόνια βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια και δεν βλέπουμε μια προοπτική προς το καλύτερο, πρέπει κάτι να γίνει. Κι η τηλεόραση πρέπει κάτι να κάνει» απάντησε εκείνος.

ΠΗΓΗ: yupi

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης