Από τον Πέτρο Στεργίου

Ποιος είπε ότι οι σύγχρονες μαμάδες της showbiz δεν ασχολούνται με τα παιδιά τους και ασχολούνται μόνο με τον εαυτό τους και την καριέρα τους;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρεις διάσημες κυρίες δεν σταματούν να μιλούν για τα παιδιά τους ακόμα και όταν ασχολούνται με τα social media. Μεσάνυχτα Πέμπτης και ενώ οι περισσότεροι χαλαρώνουν, το twitter έχει πάρει φωτιά. Οι μαμάδες Μαρία Κορινθίου, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Σίσσυ Χρηστίδου οργανώνουν τις επόμενες εξορμήσεις τους.

Όχι, δεν κανονίζουν πού θα βγουν, ούτε έχουν ξεκινήσει καμία σοβαρή συζήτηση για τα επαγγελματικά τους, αυτά εξάλλου δεν μπορούν να συζητηθούν σε δημοσία θέα. Κανονίζουν πότε θα συναντηθούν για να πάνε παιδότοπο! Ευκαιρία να βρεθούν να πουν τα δικά τους και να αφήσουν τα βλαστάρια τους να εκτονωθούν… Εκτός του παιδότοπου, κανόνισαν και ραντεβού για movies….

Τα greeklish μοιραία είναι η γλώσσα που επιβάλλεται στο twitter. Μετά από συζήτηση, καταλήγουν ότι το καινούργιο παιδικό της Disney φέρεται να αποτελεί την τέλεια λύση. Τελικά το twitter φέρνει τα παιδιά… πιο κοντά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μαρία Κορινθίου έχει μια μικρή κούκλα, την Ισμήνη, η οποία έχει δηλώσει ότι της άλλαξε όλη της την κοσμοθεωρία. Αν και αυστηρή μαμά- ο μπαμπάς Γιάννης Αϊβάζης κακομαθαίνει την μικρή- βάζει πάνω απ’ όλα την οικογένεια της. Η δε, Ντορέττα Παπαδημητρίου, έχει δύο γιους, τον Διονύση και τον Φίλιππο, καρποί του γάμου της με τον Κώστα Πηλαδάκη, στους οποίους έχει αφιερωθεί ολοκληρωτικά κι έρχονται πριν από όλες τις άλλες τις υποχρεώσεις. Τέλος, η Σίσσυ Χρηστίδου, έχει τον μικρό Φίλιππο, καρπός του έρωτα της με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Άρα, τυχερή της παρέας η μικρή Ισμήνη, ως το μοναδικό κορίτσι της παρέας.

Η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Φίλιππο- Ραφαήλ

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τους δυο γιους της

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης με τη μικρή Ισμήνη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης