Τις βουτιές τους ξεκίνησαν οι celebrities και απέδειξαν με τα καλλίγραμμα σώματα τους, ότι οι ατέλειωτες ώρες στο γυμναστήριο και η αυστηρή διατροφή έπιασαν τόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Χαλαρές στιγμές με τα παιδιά τους δίπλα στη θάλασσα πέρασαν η Δέσποινα Βανδή, η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Παρόλο που ακόμα δεν έχει μπει επίσημα το καλοκαίρι, οι τρεις φίλες έχουν αποκτήσει αξιοζήλευτο μαύρισμα μια και έχουν ξεκινήσει τα μπάνια τους από πολύ νωρίς.

Στην παρέα τους, ήταν και ο σύζυγός της Γωγώς Μαστροκώστα, Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος προτίμησε να μη βουτήξει αλλά να απολαύσει τον ήλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δούκισσα Νομικού 

Η Δούκισσα Νομικού πήγε με τις φίλες για μπάνιο στον Αστέρα της Βουλιαγμένης. Παρόλα αυτά, η Δούκισσα προτίμησε να κάνει ηλιοθεραπεία, μια και η θάλασσα ήταν κρύα.

Ελένη Φουρέιρα

Στο «Balux» παρέα με τον πολύ καλό της φίλο και συνεργάτη Απόλλωνα Παπαθεοχάρη και τον Παντελή Τουτουντζή, βρέθηκε η σέξι τραγουδίστρια και από ότι φαίνεται, πέρασαν όλοι πολύ καλά.

 

Ελένη Χατζίδου

Στην παραλία του «Balux»έκανε τις πρώτες της βουτιές και η Ελένη Χατζίδου μαζί με τον αγαπημένο της, Γιώργο Τσούνη. Το ζευγάρι μετρά τέσσερα χρόνια μαζί και παραμένουν αγαπημένοι μέχρι σήμερα. 

Έλενα Παπαβασιλείου

«Η θάλασσα ήταν παγωμένη αλλά τη συνήθισα», είπε στο περιοδικό “ΟΚ!” η Έλενα Παπαβασιλείου που έκανε και αυτή το πρώτο της μπάνιο και συνέχισε: «Προσπαθώ να τρώω υγιεινά αποφεύγοντας τα λιπαρά αλλά και τους υδατάνθρακες ειδικά τις βραδυνές ώρες».

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης