Για τη συνεργασία του με την Έλενα Ακρίτα, αλλά και τη «διαμάχη» της με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» ο Κώστας Αρζόγλου.

Ο 64χρονος ηθοποιός υπήρξε στο παρελθόν παντρεμένος με την Έλενα Ακρίτα, αλλά εξακολουθούν να συνεργάζονται στις σειρές που γράφει η ίδια: «Με την Έλενα έχουμε το περιθώριο να είμαστε λίγο ανθρώπινοι που δεν συμβαίνει συχνά. Κι αυτό έχει παίξει πολύ μεγάλο ρόλο και στο πώς παίζω εγώ, αλλά και στο πώς γράφει εκείνη. Έχει ποτίσει σχεδόν τα πάντα» δήλωσε. Ο ίδιος υποστηρίζει πως πολλοί ηθοποιοί αναδείχθηκαν από το γράψιμό της: «Εγώ δεν είμαι από αυτούς, αλλά χαίρομαι γιατί αυτή η συνεργασία είχε μια ανθρώπινη διάσταση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης σε πρόσφατη συνέντευξή του υποστήριξε πως δεν έλαβε όση υποστήριξη θα ήθελε από την Έλενα Ακρίτα: «Με τον Παναγιώτη ήμασταν μαζί και στη “Βέρα στο δεξί”, δεν αναδείχθηκε με τα “Μυστικά”. Δεν ξέρω τι είπε ο Παναγιώτης, δεν έχω ακούσει. Και δεν ξέρω τι εννοούσε. Δεν μου το έχει εκφράσει ποτέ του, αν και μιλάμε πολύ συχνά. Δεν νομίζω ότι η Έλενα είναι τέτοιος τύπος, καθόλου» είπε και συνέχισε λέγοντας «Έχει τα μυαλά της σε άλλα πράγματα τώρα. Ο Παναγιώτης αν ήθελε κάτι άλλο, το οποίο δεν το βρήκε είναι άλλο θέμα».

Τα «Μυστικά της Εδέμ» φέτος φτάνουν στο τέλος τους: «Θα μου λείψουν. Γιατί είναι καλά τα “Μυστικά” και το καταλαβαίνω τώρα που έχουν τελειώσει τα γυρίσματα. Είναι τόσο μαστορικά γραμμένα που πρέπει να συναρμολογήσεις τα μυαλά σου για να βγάλεις μια σκηνούλα. Δεν είναι από τα εύκολα πράγματα». Όσον αφορά το φινάλε της σειράς, ο Κώστας Αρζόγλου δεν μπορούσε να αποκαλύψει πολλά πράγματα: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ικανοποιείται το κοινό αίσθημα περί δικαίου. Είναι ένα σήριαλ με αρχή, μέση και τέλος. Δεν μπορεί να μην υπάρξει τιμωρία για όσους δεν ήταν ηθικοί χαρακτήρες».

ΠΗΓΗ: Yupi

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης