Ο Κώστας Φραγκολιάς βρέθηκε καλεσμένος της Ντορέττας Παπαδημητρίου και μαζί πήγαν πίσω στο παρελθόν και την εποχή που ο ίδιος δούλευε σαν μοντέλο. Η κουβέντα οδηγήθηκε στις ανήθικες προτάσεις που ενδεχομένως δέχονται τα μοντέλα. Συγκεκριμένα δήλωσε για την περίοδο που βρισκόταν στο Μιλάνο:

 «Ήταν πολύ to the point. Μου είπε θέλω σήμερα το βράδυ να έρθεις σπίτι μου! Χωρίς κάποιο αντάλλαγμα. Το φιλοσοφήσαμε όλο το βράδυ. Το ρίξαμε στο φιλότιμο και του είπα προσπαθείς να με κάνεις κάτι που δεν είμαι», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Τώρα που είναι και επίκαιρο το ψαράκι δεν το ψήνω κι από τις δύο πλευρές, εγώ το τρώω ωμό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος αποκάλυψε πως ο γνωστός σχεδιαστής που τον κάλεσε στο σπίτι του, έμεινε με το ψάρι στα χείλη, καθώς δεν ενέδωσε στην πρόταση του.

Στη συνέχεια η κουβέντα οδηγήθηκε στις τότε υψηλές αμοιβές που είχαν τα μοντέλα. Ο παρουσιαστής παραδέχθηκε πως υπήρξαν φορές που είχε πληρωθεί αρκετά καλά. «Τα περισσότερα λεφτά που είχα πάρει για πασαρέλα ήταν για τον Armani, που πήρα 1.200 ευρώ και δούλεψα για τρεις ώρες» είπε.

Πηγή: Govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης