Ο τραγουδιστής, που γνωρίσαμε πριν από αρκετά χρόνια μέσω της συμμετοχής του στο «Fame Story», σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Έθνος και το ένθετο Radar, αναφέρθηκε στο talent show και στη δημοσιότητα που του χάρισε.

«Ήταν η κορύφωση της ανασφάλειας. Δεν ήξερα από δημοσιότητα. Ιατρική σπούδασα, πήρα το πτυχίο μου στις 14 Νοεμβρίου 2003 και μπήκαν κατευθείαν στο σόου. Η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι πάρα πολύ εύκολα. Η συνήθεια και η καθημερινότητα με σκοτώνουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή και τους παθιασμένους έρωτες που έχει ζήσει, αποκάλυψε: «Σε έναν παθιασμένο έρωτα γίνονται διάφορες καταστροφές. Απλά έφτασα σε μια ηλικία όπου δεν είμαι για πυρκαγιές και να… καίω σπίτια! Τώρα πια όταν ερωτεύομαι χρειάζομαι χρόνο για να δω πάρα πολλά πράγματα και να αποφασίσω. Δεν θέλω σχέσεις πάθους» ενώ για το αν κρατά επαφές με την Κατερίνα Παπουτσάκη και την Μάρω Λύτρα απαντά: «Δεν έχω επαφές, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι, γιατί έχω βρεθεί και με τις δύο σε κοινό χώρο και έχουμε χαιρετηθεί, έχουμε συζητήσει χωρίς πρόβλημα. Είναι ψέματα αυτό που έχει γραφτεί ότι είμαστε τσακωμένοι».

Τέλος, απάντησε και στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Βενετία Κυρίου: «Όχι δεν την ξέρω καν την κοπέλα. Αναγκάστηκα να ψάξω στο ίντερνετ για να δω ποια είναι. Δεν είμαι ελεύθερος. Είμαι καλά και επαγγελματικά και συναισθηματικά. Η κοπέλα μου δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο. Και είναι καλύτερα».

Διαβάστε επίσης: «Δεν θέλω σχέσεις πάθους»
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 8 Μαΐου 2011

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης