Ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Εύης Βατίδου που της απαγορεύουν να φωτογραφίζεται με τα παιδιά της κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος και δικαιώθηκε στο δικαστήριο. Ο κ. Κούγιας αποκάλυψε επίσης στην εκπομπή «Μπλα- Μπλα» του ALTER ότι η πρώην σύζυγος του παίρνει το ποσό των 8.000 ευρώ το μήνα για τις «ανάγκες» των παιδιών τους, καθώς και ότι αισθάνεται ότι η ζωή του να έχει γίνει πια ριάλιτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κ. Βατίδου από την άλλη, βγήκε στη δική της εκπομπή στο Star, ανέλυσε, για ακόμα μια φορά το γάμο της, και εξέφρασε την απορία «γιατί κάθε φορά πρέπει ο πρωην σύζυγος της να καταλήγει στα δικαστήρια». Πολύ σωστά είπε η Εύη, τόσες εκπομπές, τόσα κανάλια τί είναι αυτό το πράγμα με τα δικαστήρια πια;

Αφού τελείωσε η δικιά της εκπομπή με τον Αντρέα Μικρούτσικο, η κ.Βατίδου εμφανίστηκε, λίγο αργότερα, και στη Χριστίνα Λαμπίρη. Η συμπαθέστατη παρουσιάστρια, μετά τον Αντρέα Μικρούτσικο και τη Δήμητρα Ρουμπέση (ένας άλλος γάμος ριάλιτι, τώρα πια αποκλειστικά στη συχνότητα του Star) ανέλαβε και πάλι το ρόλο του «μεσολαβητή». 

«Μια διατροφή δεν κρατάει για πάντα», απαντάει η πρώην σύζυγος στο Star, για τις δηλώσεις του πρώην συζύγου στο ALTER.

Σε ερώτηση, αν την ενόχλησε που είδε το «σύζυγο» και πατέρα των παιδιών της με καινούργια σύντροφο, η Εύη Βατίδου ενθουσιασμένη απάντησε ότι αντιθέτως χάρηκε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ με την καινούργια επιλογή του συζύγου της, και ελπίζει να κρατηθεί αυτή η σχέση του (μπας και γλυτώσει εκείνη).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, η κ. Βατίδου δήλωσε από το κανάλι της (και μας άφησε αποσβολωμένους) ότι μπορεί να φωτογραφήθηκε με τα παιδιά της σε γνωστό περιοδικό, αλλά στην πραγματικότητα δεν θέλει όλη αυτή τη δημοσιότητα. Είναι μάλιστα εναντίον της δημοσιότητας, ειδικά για τα παιδιά, αλλά αυτό πάνω από όλα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης