Μόλις δύο επεισόδια μετρά το «Dancing On Ice» και οι επώνυμοι συμμετέχοντες άρχισαν τα… «καρφιά» μεταξύ τους! Στόχος; Τα θεωρούμενα ως φαβορί του show!

Το ότι υπάρχει ανταγωνισμός παραδέχθηκε στην κάμερα του STAR ο Κώστας Φραγκολιάς. «Μεταξύ των αγοριών δεν υπάρχει ανταγωνισμός, γελάμε μεταξύ μας κ.τ.λ.. Μεταξύ αγοριών και κοριτσιών υπάρχει» είπε ο Κώστας και πρόσθεσε όλο νόημα πως τα αγοράκια του show αρχίζουν και κάνουν περισσότερα πράγματα που είναι πιο δύσκολα, όπως π.χ. άλματα. «Την έχεις τη χάρη, αλλά πόσο θα κρατήσει; Κάποτε θα πρέπει να αρχίσεις να πατινάρεις» συμπλήρωσε και… «κάρφωσε»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Από το πρώτο live έχουν ξεχωρίσει κάποιοι παίκτες, κυρίως γυναίκες. Από εκεί και πέρα, οι άλλοι προσπαθούμε να τους φτάσουμε» δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία απάντησε και στην κριτική της Πόπης Διαμαντάκου: «Μας έχει συνηθίσει στη σκληρή της πένα. Θα ήταν και βαρετό να έγραφε κάτι καλό. Θα λέγαμε “κυρία Διαμαντάκου, τι πάθατε;”» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Χειμωνέτος θέλησε να «μπαλώσει» όσα είπε για την αποχώρηση Κωστέτσου. «Εγώ φταίω; Εγώ είπα ότι αυτό ένιωθε, αυτό έκανε o άνθρωπος» δήλωσε.

Σαν να μην έφταναν αυτά, ουδείς αντικατέστησε την τραυματία Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου, με την Πάμελα, που ετοιμαζόταν να μπει στη θέση της, να κάνει… την Κινέζα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: Star

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης