Αφοπλιστικά ειλικρινής, ακομπλεξάριστη και πάντα με το χαμόγελο, η Ξένια Καλογεροπούλου έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού.

Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το ειδύλλιο με τον ηθοποιό Γιάννη Φέρτη, το οποίο έληξε άδοξα όταν ο σύντροφός της ερωτεύτηκε μια άλλη γυναίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Γιάννης ήταν και είναι ένας πολύ αγαπησιάρης και γοητευτικός άνθρωπος, με φοβερό χιούμορ. Οι σχέσεις μας ήταν πάντα καλές, πριν και μετά το χωρισμό μας. Δε μ’ αρέσει η λέξη προδοσία. Ο Γιάννης ερωτεύτηκε μια άλλη γυναίκα (σ.σ την Τάνια Τσανακλίδου) –και ήταν φυσικό γιατί είχαμε ζήσει αρκετά χρόνια μαζί. Μου έλεγε “σε βλέπω πάντα όμορφη, μ’ αρέσεις, αλλά δεν έχω αυτό το χτυποκάρδι του καινούργιου”. Και του λέω “αυτό δε μπορώ να στο δώσω, ό,τι και να κάνω καινούργια δε μπορώ να γίνω”. Νομίζω όμως πως ήταν και για εμένα και για τον Γιάννη καλύτερα που χωρίσαμε. Ίσως να το λέω αυτό τώρα γιατί ήμουν τυχερή που βρήκα αμέσως τον Κωστή, αλλά νομίζω ότι είχαμε φτάσει σε μια στιγμή που έπρεπε να χωρίσουμε, απλώς δεν το καταλάβαινα τότε» εξομολογήθηκε.

Πηγή: Govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης