Οι συναυλίες του Michael Jackson, που ανακοινώθηκαν ότι θα γίνουν στο Λονδίνο αυτόν τον Ιούλιο, είναι και επίσημα οι πιο περιζήτητες συναυλίες που έχουν ανακοινωθεί ποτέ στην ιστορία, μαζί με αυτές του Elvis Presley στο Las Vegas. 

Από 10 σε αριθμό, που είχε ανακοινώσει ότι θα κάνει ο Βασιλιάς της ποπ, αναγκάστηκε να τις αυξήσει σε 50. Αυτό συνέβη, μιας και με το που ξεκίνησαν οι πωλήσεις εξαφανίστηκαν στην κυριολεξία και σε χρόνο ρεκόρ… 39,474 εισιτήρια την ώρα, 657 εισιτήρια το λεπτό και 11 το δευτερόλεπτο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

750,000 φανατικοί θαυμαστές του Μάικλ θα συγκεντρωθούν από όλο τον κόσμο στο Λονδίνο αυτό το καλοκαίρι, για να δουν το είδωλο τους στο Ο2 Arena σε μια παράσταση που θα αφήσει εποχή, αφού το πιο πιθανό είναι να είναι η τελευταία του.  

Πολλοί άνθρωποι της σόου-μπιζ, όμως, εύλογα αναρωτιούνται πώς θα καταφέρει ο 50χρονος Μάικλ να ανταπεξέλθει σε ένα τόσο φορτωμένο πρόγραμμα, μιας και ούτε καν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του δεν μπορούν καλά – καλά να μείνουν στη θέση τους.

Κρίνοντας από το παρελθόν, όπου χωρίς λόγο και καμία επίσημη αιτία ο νεαρός τότε Μάικλ ακύρωνε τις συναυλίες του ανά τακτά χρονικά διαστήματα, πολλοί φοβούνται ότι το καλοκαιρινό του πρόγραμμα είναι πολύ αισιόδοξα σχεδιασμένο…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απτόητος, όμως, ο Τζάκσον προχώρησε και σε νέα σχέδια. Συμφώνησε να δώσει μια σημαντική συλλογή ιδιαίτερων ρούχων και κομματιών από την προσωπική του γκαρνταρόμπα για να παρουσιαστούν στον κόσμο, στο GRAMMY Museum του Λος Άντζελες.

Ιστορικά σακάκια από το Victory tour, αξεσουάρ που φόρεσε το 1984 στα American Music Awards, καθώς και όταν του αφιέρωσαν το δικό του αστέρι στο πασίγνωστο Hollywood Walk of Fame, θα μεταφερθούν όλα στο μουσείο.

Και φυσικά, για να δει κάποιος όλα αυτά, πρέπει να πληρώσει και το αντίστοιχο εισιτήριο… Γεγονός που πολλοί σχολίασαν ως μια μικρή (για τα οικονομικά δεδομένα του Τζάκσον) «ένεση ρευστού», μετά από χρόνια απουσίας από τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης