Ξεσπά στο Facebook ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: «Είμαστε σε θέση να τους κρίνουμε από τον καναπέ μας;»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017, 12:19
Ξεσπά στο Facebook ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: «Είμαστε σε θέση να τους κρίνουμε από τον καναπέ μας;»
Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ξέσπασε μέσα από το Facebook και μέσα από το κείμενο που έγραψε, θέλησε να ενημερώσει του διαδικτυακούς του φίλους, που παρακολουθούν τα ριάλιτι επιβίωσης να μην παθιάζονται τόσο με τους διαγωνιζόμενους γιατί κανείς δεν γνωρίζει την ψυχολογία που βρίσκεται ο κάθε παίκτης!

Ο Μάριος Πρίαμος έγραψε στο Facebook:

«Survivor, Survival Secret, Nomads… Μία πληθώρα ριαλιτι παιχνιδιών με έναν κοινό παρονομαστή. Οι παίκτες τίθενται στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Είμαστε όμως σε θέση να τους κρίνουμε; Έχουμε το δικαίωμα να τους κατατάσσουμε σε κατηγορίες από την ευκολία του καναπέ μας; Ή απλά το βρίσκουμε βολικό να χωριζόμαστε σε «στρατόπεδα» μπροστά από μία οθόνη;

Ας μην ξεχνάμε τον ανθρώπινο παράγοντα! Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινες ψυχές! Τόσο οι ίδιοι οι παίκτες όσο και οι οικογένειές τους εκτίθενται σε μια άνευ προηγουμένου δημοσιότητα, που είναι δύσκολο να τη διαχειριστούν. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει την ψυχολογία αυτών των παιδιών και πως αυτή διαμορφώνεται σε συνθήκες ενός reality, είτε αυτό είναι επιβίωσης, είτε τραγουδιού, είτε οτιδήποτε. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως θα αντιδρούσε σε αυτές τις συνθήκες αν δεν το δοκιμάσει ο ίδιος.

Ο καθένας κάνει την προσπάθειά του και η προσπάθεια αυτή πρέπει να είναι σεβαστή απ’ όλους. Στην τελική είναι ένα παιχνίδι. Και ως τέτοιο καλούμαστε να το αντιμετωπίσουμε. Ας χαλαρώσουμε λοιπόν και ας το απολαύσουμε. Κι ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία από όλο αυτό. Άλλωστε το πιο σημαντικό δεν είναι να νικάς, αλλά να προσπαθείς! Να μην τα παρατάς ποτέ, όσες δυσκολίες κι αν συναντάς, να αγωνίζεσαι για να υλοποιήσεις τους στόχους και τα όνειρά σου! Να είσαι μαχητής!

Περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017, 12:20