Σε συνέντευξη που έδωσε η Κατερίνα Κούκα στην Ελεονόρα Μελέτη και στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη», σχολίασε την επικαιρότητα στα τηλεοπτικά δρώμενα, την Eurovision, ενώ δεν παρέλειψε να «καρφώσει» μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού.

«Η Ζήνα και η Θεοδωρίδου έχουν καλές φωνές αλλά δεν έχουν τραγούδια», δήλωσε η τραγουδίστρια.
Μίλησε για το πρώτο μουσικό talent show στο οποίο συμμετείχε ως κριτής, λέγοντας πως «Το Fame Story που συμμετείχα ήταν το πρώτο και ήταν για μένα μια δυσάρεστη εμπειρία, γιατί μετά από τόσα χρόνια αισθάνομαι ολίγον τι εξαπατημένη. Άλλα πράγματα μου ζήτησαν να κάνω κι άλλα βγήκαν στην πορεία με τα οποία φυσικά δεν συμφωνούσα καθόλου». Μάλιστα δήλωσε πως σκοπεύει να συμμετάσχει ξανά σε κάτι τέτοιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφέρθηκε στους κριτές των ριάλιτι που υπάρχον στην μικρή οθόνη, λέγοντας πως «Παίζουν ένα παιχνίδι. Αυτό απαιτεί η τηλεθέαση, ίντριγκες, εριστική συμπεριφορά».

Ως «πανηγυράκι σε ευρωπαϊκό επίπεδο» χαρακτήρισε την Eurovision, συμπληρώνοντας πως χαίρετε με την επιτυχία της Ελλάδας αλλά είναι κάτι που δεν την ενδιαφέρει.

Αναφερόμενη, τέλος, στο «Just The 2 Of Us», προσθέτοντας πως η ίδια δεν θα έπαιρνε μέρος σε ένα τέτοιο show, αν και παραδέχθηκε πως το παρακολούθησε κάποιες φορές. «Εμένα δεν μου κάνουν τέτοιες προτάσεις, ευτυχώς. Το συγκεκριμένο δεν ξέρω, μου άρεσε πολύ…. Εγώ δεν είμαι ο τύπος και ο καλλιτέχνης που θα τους ενδιέφερε, γιατί είμαι έξω από την εποχή και εμένα δεν μου αρέσει αυτή η εποχή γιατί έχει πολύ σόου, πολύ γκλαμουριά, πολύ λάδι και τηγανίτα τίποτα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης