Λάκης Λαζόπουλος: «Αν θα ήθελα να γίνω κάτι είναι να γίνω ο νέος FINOS της τηλεόρασης»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017, 19:03
Λάκης Λαζόπουλος: «Αν θα ήθελα να γίνω κάτι είναι να γίνω ο νέος FINOS της τηλεόρασης»
Ο Λάκης Λαζόπουλος που έχει σημειώσει πολύ μεγάλες επιτυχίες στην τηλεόραση, φέτος απουσιάζει. Δεν θέλει όμως και να γυρίσει. Ο λόγος;

-Τι θα ήθελες να κάνεις στην τηλεόραση;

«Αυτήν την στιγμή θέλω την ηρεμία μου, γιατί περνώ διάφορα προσωπικά προβλήματα. Αυτό όμως που θα ήθελα για να ξεφύγω θα ήταν να γύριζα το θεατρικό έργο «Θέε μου τι σου κάναμε;» ως μια τηλεοπτική σειρά. Θα έχει πλάκα. Ωραία κωμωδία. Αν θα ήθελα να γίνω κάτι είναι να γίνω ο νέος FINOS της τηλεόρασης. Να είχα ένα στούντιο παραγωγής σειρών, ταινιών που να μοιράζονται σε όλα τα κανάλια και να αξιοποιήσω όλο το δημιουργικό δυναμικό της χώρας σε ένα καινούριο προσανατολισμό. Αυτό για μένα είναι κάτι».

«Εγώ όταν έκανα τους «Μήτσους» τους έκλεισα σ' ένα στούντιο αλλά λειτούργησα το συναίσθημα της κωμωδίας. Ο Φίνος χώρισε τους πρωταγωνιστές σε κατηγορίες. Ο Χατζηχρήστος είναι ο επαρχιώτης, ο Βέγγος τρέχει με άγχος, η Βασιλείδου είναι η άσχημη που θέλουν να την παντρέψουν, ο Ηλιόπουλος είναι ο αφοπλισμένος που θέλει να αποκαλύψει την αλήθεια, ο Κωνσταντάρας είναι ο πενηντάρης που θέλει να τσιλημπουρδίσει. Ο καθένας είχε τον ρόλο του. Ο Φίνος διάλεξε τους υπαρκτούς χαρακτήρες μιας εποχής και τους ανέδειξε. Όπως και εγώ και στους «Μήτσους». Ο τσιγκούνης ας πούμε περνά σήμερα από τον σπάταλο και τον κοροϊδεύει, γιατί η κάθε εποχή φωτίζει τον κάθε χαρακτήρα διαφορετικά. Και όλη η ζωή είναι σε ποιο φωτισμό θα σε βάλει η μοίρα...» τόνισε στο «Enjoy».

Περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017, 19:03