Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για τη σημερινή κατάσταση της κοινωνίας και υπεραμύνθηκε των επαγγελματικών του επιλογών.

«Το μόνο που δεν έχουν καταφέρει ακόμα οι Γερμανοί είναι να κρυώνουμε τις ίδιες μέρες μ’ εκείνους. Γνωρίζαμε ότι ο Έλληνας στον σερβιτόρο βγάζει το κόμπλεξ του. Τώρα, το ελάττωμά μας απέκτησε και βουλευτικές έδρες. Γι’ αυτό κάθε μέρα η Χρυσή Αυγή διοργανώνει events ξυλοδαρμών. Αλλά, βλέπεις, και η Ελλάδα έχει παγιδευτεί σαν πύλη αποθήκευσης ανθρώπινων ψυχών απ’ όλο τον κόσμο. Ποιοι υπέγραψαν τις συνθήκες; Ο Παπανδρέου και ο Σημίτης, που τώρα δίνουν άνετοι διαλέξεις, αντί να σκύψουν το κεφάλι» δήλωσε στην εφημερίδα «6 Ημέρες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε όσους του προσάπτουν σχέσεις με επιχειρηματικούς κύκλους απάντησε:

«Ο μόνος επιχειρηματίας με τον οποίο μιλάω είναι ο Κοντομηνάς. Όταν μου λέει να βρεθούμε σπίτι του, τι να κάνω; Να κατασκηνώσω απ’ έξω; Γιατί πιστεύουν μερικοί ότι όποιος κερδίζει χρήματα από τη δουλειά του ξεπουλάει την ιδεολογία του; Συζητώ και συνεργάζομαι με πολλούς ανθρώπους, αλλά μην ανησυχείτε, διά της χειραψίας δεν έχω αλλάξει ποτέ απόψεις».

Τέλος, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ετοιμάζει μια ταινία για τον πατέρα του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η αληθινή περιουσία μας είναι η σκέψη και τα συναισθήματά μας. Ο πατέρα μου πέθανε, πριν προλάβω να του πω πόσο μεγάλη σημασία είχε για μένα, και τώρα θέλω να του κάνω μια προβολή με ό,τι κατάλαβα από το παράδειγμά του».

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης