Με τον ίδιο ενθουσιασμό, συνεχίστηκαν και σήμερα οι εκδηλώσεις της 13ης Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας στο χώρο «Τεχνόπολις» στο Γκάζι.

Η βραδιά ξεκίνησε με την επίδειξη μόδας της σύγχρονης σχεδιάστριας Κατερίνας Αλεξανδράκη, η οποία παρουσίασε τη συλλογή «The New Model Army».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κατερίνα Αλεξανδράκη επηρεασμένη από τις δύσκολες κοινωνικο- οικονομικές συγκυρίες και εμπνευσμένη από το vintage και second- hand κίνημα, δημιουργεί μία συλλογή βασισμένη στην ανακύκλωση.

Στη συνέχεια τη «σκυτάλη» πήρε η σχεδιάστρια μόδας ‘Αντρια. Η συλλογή της για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2011/2012 περιλαμβάνει πολύτιμα υφάσματα και φόρμες αισθησιακές που κολακεύουν τις καμπύλες του γυναικείου σώματος. Ντραπέ δημιουργίες συμπληρώνουν την μινιμαλιστική διάθεση με μία σύγχρονη προσέγγιση. Τη συλλογή συμπληρώνουν manteaux και ζακέτες άκρως θηλυκές και μικρά απρόσμενα μαύρα φορέματα.

H 28χρονη Κορίνα Βλαντέσκου παρουσίασε μία 60s συλλογή, με δημιουργίες που όπως υποστηρίζει η ίδια «μπορείς να φοράς όλη μέρα και συνοδεύοντας τες με απλά διακριτικά αξεσουάρ να δημιουργείς διαφορετικές εμφανίσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την βραδιά έκλεισε η συλλογή του Πάρη Βαλταδώρου για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2011-12 με τίτλο “Typhoon”, αναδεικνύοντας το δυναμισμό και την ανατροπή που χαρακτηρίζουν τις δημιουργίες του σχεδιαστή. Ο Πάρης Βαλταδώρος μετουσιώνει πολυτελή υφάσματα (μετάξι, οργάντζα, διπλό ντουσέζ, δαντέλα πικέ, κρεπ μεταλιζέ) σε μοναδικές, ατμοσφαιρικές δημιουργίες: Έντονοι όγκοι που σβήνουν στη γυναικεία σιλουέτα και αέρινα στοιχεία είναι το στίγμα της συλλογής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης