Εντυπωσιακές εμφανίσεις, μπόλικος αισθησιασμός και ένας… σαγηνευτικός Daniel Craig ήταν ορισμένα από τα στοιχεία που κυριάρχησαν στην επίσημη «πρώτη» της νέας κινηματογραφικής περιπέτειας του «007».

Ο διάσημος ηθοποιός εξέφρασε τη χαρά του που έχει την τιμή να είναι παρών στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του James Bond, η οποία φέτος συμπίπτει με τα 50 χρόνια από την πρώτη μεταφορά περιπέτειας του Βρετανού πράκτορα στον κινηματογράφο (Dr. No). Η ειδική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Royal Albert Hall του Λονδίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι κάτι μοναδικό. Δεν έχω ξαναβρεθεί σε κάτι τέτοιο», τόνισε, συμπληρώνοντας πως αισθάνεται πολύ όμορφα που αποτελεί μέρος μιας ταινίας η οποία σηματοδοτεί τα 50 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση του «007» στη «μεγάλη οθόνη».

Δείτε το video με τις δηλώσεις του Daniel Craig…

Άλλοτε σοβαρός και αποφασιστικός, άλλοτε χαλαρός και με το χαμόγελο στα χείλη ο Daniel Craig πόζαρε συνεχώς ενώπιον των φωτογράφων, έχοντας στο πλευρό τους ασφαλώς… αιθέριες υπάρξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο στοιχείο του…

Το «Skyfall» είναι η 23η κινηματογραφική μεταφορά των περιπετειών του James Bond.

Όπως ήταν φυσικό η παρουσία της Berenice Marlohe προκάλεσε αίσθηση, καταφέρνοντας να κλέψει λίγη από τη δόξα και τη λάμψη του «007». Το κατακόκκινο χρώμα του φορέματος σε συνδυασμό με το… προκλητικά σεμνό ντεκολτέ «άναψε» φωτιές στον ανδρικό πληθυσμό που είχε την τύχη να παρευρεθεί στην πρεμιέρα.

Εντυπωσιακή ήταν και η Naomie Harris, αν και η εμφάνισή της στο trailer της ταινίας δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερες προσδοκίες στους θαυμαστές της, οι οποίοι δεν έβλεπαν την ώρα και τη στιγμή να την απολαύσουν από κοντά.

Η ίδια πάντως φάνηκε να το απολαμβάνει, ποζάροντας με χάρη και κάνοντας συνεχώς… ναζάκια στο κοινό που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο.

Από την πρεμιέρα δεν θα μπορούσαν φυσικά να απουσιάζουν ο… «κακός» της υπόθεσης, Javier Bardem, καθώς και η… «M» (Judie Dench).

Ανάμεσα στους υψηλά ιστάμενους προσκεκλημένους βρισκόταν και ο πρίγκιπας Κάρολος, o οποίος είχε συνομιλία μεταξύ άλλων και με τον πρωταγωνιστή του «Skyfall».

Πρεμιέρα του James Bond χωρίς γυναίκες-πρόκληση γίνεται…; Δεν γίνεται…; (Και δεν αναφερόμαστε φυσικά στη σύζυγο του Καρόλου).


(Katie Price… Tamara Ecclestone!)

Και το κερασάκι στην τούρτα…


(Kelly Brook)

Δείτε το video με τις εμφανίσεις των πρωταγωνιστών στο «κόκκινο χαλί»…

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης