Μια μοναδική πρεμιέρα είχε την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό της Αθήνας το περασμένο Σάββατο, 14 Οκτωβρίου. Ο εκπληκτικός και ανεπανάληπτος, Τόνις Σφήνος, μαζί με τους Playmates αλλά και την υπόλοιπη…. δυναστεία του, έδωσαν το πρώτο τους ραντεβού με τους φανς τους για τη νέα σεζόν, τον χειμώνα 2017-18. Ο ξεχωριστός perfomer, που μας ταξιδεύει με τη μουσική του πίσω στον χρόνο και μας χαρίζει νύχτες αξεπέραστης διασκέδασης με 80s και 70s ρυθμούς, ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του Βοτανικός Plus Σφήνος και ξεσήκωσε για τα καλά όλους όσοι κατέκλυσαν τον χώρο για να τον απολαύσουν το βράδυ της πρεμιέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα μοναδικό show, που ταξίδεψε από το… Las Vegas και έρχεται στην Αθήνα για να διδάξει στο κοινό της τι πάει να πει χορός και διασκέδαση άνευ προηγουμένου! Το φαντασμαγορικό show, The Fabulous Dynasty, που ολοκληρώνουν με την ξεχωριστή παρουσία τους επί σκηνής ο Αντώνης Παπαηλίας, η Βαρβάρα Νέμπη και η Αντωνία Καούρη, θα είναι κοντά στο κοινό της Αθήνας κάθε Σάββατο βράδυ και θα μας ταξιδεύει στους μοναδικούς και ανεβαστικούς ρυθμούς περασμένων δεκαετιών. Από την Ιερά Οδό 76 και το Γκάζι, όπου στεγάζεται το αγαπημένο στέκι της πόλης, θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε μοναδικές, 80s βραδιές, υπό τους ήχους των μεγαλύτερων επιτυχιών, τον ερχόμενο χειμώνα.

O Τόνις Σφήνος έρχεται για πρώτη φορά στη σκηνή του Βοτανικός Plus να πάρει τη σκυτάλη του προγράμματος από τη Μελίνα Ασλανίδου, που ήταν η τελευταία που μας παρουσίασε το πρόγραμμά της τα βράδια του Σαββάτου στη σκηνή του Βοτανικός Plus (ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της τον περασμένο Μάρτιο). Τώρα, o αγαπημένος showman μαζί με τους Playmates αλλά και την Barbara και την Lola στο πλευρό του, έρχεται να απογειώσει το κέφι και να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης, ψυχαγωγίας αλλά και γέλιου σε ένα πρόγραμμα που τα έχει όλα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η λαμπερή πρεμιέρα απέδειξε πως ο Τόνις Σφήνος και η Δυναστεία του ήρθαν για να γίνουν φέτος οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της διασκέδασης στον αθηναϊκό χάρτη αλλά και πως κάθε Σάββατο βράδυ, η πυξίδα της διασκέδασης στην πρωτεύουσα θα έχει έναν και μοναδικό προορισμό: τον Βοτανικό Plus και το εξαιρετικό και σούπερ ανεβαστικό πρόγραμμα της Δυναστείας και του Τόνι Σφήνου! Αν είσαι λάτρης του χορού και της 80s αισθητικής και μουσικής, τότε, ο Βοτανικός Plus και τα Σάββατα σε αυτόν, είναι κάτι που σίγουρα δεν θα πρέπει να χάσεις! Ο Τόνις Σφήνος Βοτανικός Plus, σε τρελά κέφια, έρχεται να μας χαρίσει ένα από τα πιο ανεβαστικό πρόγραμμα της φετινής σεζόν!

Δείτε video από την πρεμιέρα του Τόνι Σφήνου:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης