Είναι ερωτευμένος και δεν διστάζει να μιλήσει και δημόσια για αυτό ο Λάμπης Λιβιεράτος, σημειώνοντας όμως ότι η σύντροφός του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα που χρίζει άμεσης ιατρικής παρακολούθησης.
Χρόνια μετά το τέλος του γάμου του με την Εύη Αδάμ, και έχοντας βγει από τον κυκεώνα των δικών του προβλημάτων, ο τραγουδιστής καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημερούδια» ήταν λαλίστατος για τη νέα του σχέση, με τη δασκάλα μπαλέτου, Βιολέτα Ταγκάλου.

«Συμβαίνει το εξής παράδοξο. Mιλάμε για ένα κορίτσι που εμφανίστηκε στη ζωή μου πρόσφατα σχετικά και ισχυρίζεται κάποια πράγματα περίεργα και παράδοξα. Ισχυρίζεται ότι με αγαπάει, ότι νοιάζεται για εμένα και ότι με θαυμάζει. Εγώ της είπα ότι έχω πολύ καλούς φίλους γιατρούς. Είναι υπό στενή παρακολούθηση γιατί το λέει και στους φίλους της και παντού. Σε λίγο θα γίνει και αυτή φυσιολογική… θα βρίζει, θα με κατηγορεί», δήλωσε με χιούμορ ο Λάμπης Λιβιεράτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα όταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου τού εξομολογήθηκε ότι η ίδια είχε βιώσει στο παρελθόν έναν κεραυνοβόλο έρωτα, εκείνος της εξήγησε ότι το ίδιο συμβαίνει και με αυτόν.

«Κάτι τέτοιο συμβαίνει και εδώ τώρα. Είναι μία σχέση που θέλω να την προφυλάξω. Είναι κυρίως κάτι που θέλω τα παιδιά μου να καταλάβουν, πως μετά από τέσσερα χρόνια από το διαζύγιό μου, δεν είναι και εντελώς παράλογο αυτό που συμβαίνει» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης