Η δημοφιλής τραγουδίστρια Rihanna, το μοντέλο Tyra Banks, και οι ηθοποιοί Kristen Wiig και Clare Danes ήταν μεταξύ των celebrities που έδωσαν το παρών στο gala Time 100, που διοργανώθηκε από το περιοδικό Time προς τιμήν των προσωπικοτήτων που είδαν τα ονόματα τους στη λίστα των 100 ανθρώπων με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.

Στην φετινή λίστα με τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, περιλαμβάνονται τα ονόματα πολιτικών, αθλητών και καλλιτεχνών που επηρεάζουν τον κόσμο με τα επιτεύγματα και τη συμπεριφορά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Rihanna, Chelsea Handler, Kristen Wiig, Clare Danes, Stephen Colbert και Raphael Saadiq ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών που τα ονόματα τους περιελήφθησαν στην λίστα Time 100, και παραβρέθηκαν στο λαμπερό gala που έγινε την Τρίτη 24 Απριλίου.Επίσης, το παρών έδωσε και ο παραγωγός ταινιών Harvey Weinstein, έχοντας στο πλευρό του την σχεδιάστρια μόδας Georgina Chapman.

Ακόμη, στο gala παραβρέθηκε η ελληνοαμερικανίδα εκδότρια Arianna Huffington, η ηθοποιός Mia Farrow συνοδευόμενη από τον γιο της Isaiah, το μοντέλο Lauren Bush-Lauren, αλλά και ο κωμικός Seth Meyers.

Στο κόκκινο χαλί του gala περπάτησαν ακόμη, ο πρώην γερουσιαστής και μπασκετμπολίστας Bill Bradley, ο μπασκετμπολίστας Jeremy Lin, ο ισπανός σεφ Jose Andres, η νεαρή αθλήτρια του γκολφ Yani Tseng, η παρουσιάστρια ειδήσεων Ann Curry, η δημοσιογράφος Ann Coulter, ο παρουσιαστής Brian Williams, η επιχειρηματίας Sara Blakely, ο νομπελίστας Elie Wiesel και ο πολιτικός Ralph Nader.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Rihanna, εκτός του ότι ήταν από τα 100 τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης, ήταν και η ερμηνεύτρια που διασκέδασε με τις επιτυχίες της τους προσκεκλημένους στο gala.

Πηγή:ant1
Eπιμέλεια:Nτίνος Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης