Η 27χρονη ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη και ο 31χρονος συνάδελφός της, Κωνσταντίνος Λάγκος, πρωταγωνιστούν στην καινούργια καθημερινή σειρά του MEGA, «Κλεμμένα Όνειρα», και μιλούν για τον έρωτα, τον γάμο και την απιστία.

Βάσω, στα «Κλεμμένα όνειρα» βρίσκεσαι ανάμεσα σε δύο άνδρες που σε διεκδικούν μέχρι τελικής πτώσης. Έχει συμβεί κάτι ανάλογο στην προσωπική σου ζωή;
«Αν είσαι με κάποιον άνθρωπο και θέλεις κάποιον άλλον, χωρίζεις και είσαι μαζί του. Ούτε έχει τύχει να με διεκδικήσει ποτέ κάποιος από κάποιον άλλο, ίσως γιατί δεν του δίνω κι εγώ το περιθώριο να το κάνει. Δεν έχω υπάρξει ποτέ μοιραία γυναίκα».

Εσένα, Κωνσταντίνε, σου έχει τύχει να διεκδικείς μία γυναίκα για την οποία ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος; «Φυσικά, και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που δεν του έχει τύχει. Και μάλιστα μου συνέβη με κολλητό μου φίλο, γιατί ερωτευτήκαμε την ίδια γυναίκα. Αλλά αυτό έγινε όταν πηγαίναμε στο σχολείο και τελικά, αντί να μας διαλύσει, σύσφιξε τις σχέσεις μας, γιατί είμαστε ακόμα κολλητοί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βάσω, πότε θα παντρευτείτε με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη; «Δεν ξέρω. Μια χαρά δεν είμαστε έτσι; Βαριέμαι πολύ τον γάμο. Να έρχονται τα σόγια, να πρέπει να διαλέξουμε το νυφικό. Κουράζομαι και μόνο που το σκέφτομαι. Άμα είναι να γίνει, θα γίνει».

Πώς μπορείς να βαριέσαι κάτι που για τις περισσότερες γυναίκες είναι όνειρο ζωής; «Τώρα που το λες, όταν ήμουν οκτώ ετών, με είχαν ντύσει παρανυφάκι και με έβλεπα στον καθρέφτη και έλεγα: “Tι ωραία που είσαι!”. Ε, νομίζω ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά που με φαντάστηκα με κάτι που θυμίζει νυφικό. Ακόμα και τις ελληνικές ταινίες, που τελειώνουν πάντα με έναν γάμο για να έχουν happy end, δεν τις καταλαβαίνω. Μπορεί να παντρευτώ του χρόνου. Δεν είναι, όμως, κάτι που σκέφτομαι ούτε το φαντάζομαι. Για μένα ο γάμος είναι μία τυπική διαδικασία. Δεν πρόκειται, δηλαδή, να πάθω καμία υστερία για το τι νυφικό θα βάλω και αν τα μαλλιά μου θα τα πιάσω κότσο μπανάνα ή θα τα έχω λυτά. Μακάρι να μπορούσα να παντρευτώ σε μια παραλία, να είμαι με το μαγιό και μαζί με όλους τους φίλους μας να κάνουμε ένα beach party και να περάσουμε καλά».

Δεν σου έχει κάνει ακόμα ο Γιάννης πρόταση γάμου; «Δεν νομίζω ότι θα μου κάνει ποτέ πρόταση γάμου. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο για κάποια χρόνια, το πιο πιθανό είναι να πείτε κάποια στιγμή ”παντρευόμαστε;” και να το κάνετε. Όλα τα άλλα, με το μονόπετρο που γονατίζει ο άλλος και σ’ το περνάει στο δάχτυλο μου κάνει εντελώς αμερικανιά. Ξέρεις τι έξοδα έχεις ένας γάμος; Για μένα ο γάμος είναι πεταμένα λεφτά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: OK!

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης