Λευτέρης Λαζάρου: «Η Ελλάδα θέλει ένα πιάτο με αισιοδοξία»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011, 09:20
Λευτέρης Λαζάρου: «Η Ελλάδα θέλει ένα πιάτο με αισιοδοξία»
Ο Λευτέρης Λαζάρου έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάνω στην ώρα», μιλώντας όχι μόνο για τον τρόπο με τον οποίο βλέπει τώρα τις δυσκολίες που περνά η χώρα μας αλλά και για τους «Αγανακτισμένους», ανάμεσα στους οποίους βρέθηκε πολλές φορές.

Για τους νέους που πιστεύει πως είναι οι μοναδικοί, όπως είπε, που μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα. Για το πιάτο που χρειάζεται η Ελλάδα.

«Μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς ακριβή πρώτη ύλη. Αρκεί να είναι ωραίο το πιάτο που θα φάμε. Θέλω να λέω ότι μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αστακό» είπε ο Λευτέρης Λαζάρου και πρόσθεσε: «Αν καταφέρουμε να είμαστε λιγότερο καταναλωτές, πιστεύω ότι δεν θα μας λείψει τίποτα. Πιστεύω ότι η διαχείριση είναι αυτό που μας λείπει. Την κακή στιγμή και την κακή σκέψη πληρώνουμε όλοι. Η κακή ψυχολογία νομίζω ότι είναι το κακό μας στοιχείο που μπορεί να μας επηρεάσει».

Όσο για τα πιστεύω του, ο Λευτέρης Λαζάρου τόνισε: «Πιστεύω πολύ στους νέους ανθρώπους. Η δική μου γενιά τα έκανε… να μην πω πώς».

Για τους «Αγανακτισμένους», ο Λευτέρης Λαζάρου είπε: «Έχω περάσει από το Σύνταγμα αρκετές φορές. Έχω περάσει, έχω καθίσει, έχω μιλήσει, έχω γνωρίσει κόσμο και πιστεύω ότι κάτι πρέπει να γίνει». Τέλος, ο πολύ γνωστός μάγειρας επεσήμανε: «Η Ελλάδα θέλει ένα πιάτο με αισιοδοξία. Ένα πιάτο με προοπτική. Ένα πιάτο που να βλέπεις μπροστά σου και να το λαχταράς»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011, 09:20