Τα εμβληματικά γυαλιά ηλίου της Anna Wintour είναι αναμφισβήτητα το σήμα κατατεθέν της εικόνας της. Όμως, γιατί τα φοράει παντού και πάντα;

Τον Φεβρουάριο του 2018, κατά την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, η εμφάνιση της Wintour στο πλευρό της Βασίλισσας Ελισάβετ προκάλεσε αντιδράσεις στα social media. Ακόμη κι εκεί, η γυναίκα με τη μεγαλύτερη επίδραση στο χώρο της παγκόσμιας μόδας, δεν αποχωριζόταν τα μεγάλα μαύρα γυαλιά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε προ μηνών συνέντευξή της στην Κριστιάν Αμανπούρ του CNN, η ίδια παραδέχτηκε πως τα γυαλιά «είναι άφθαστα χρήσιμα καθώς με αυτά οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι σκέφτεσαι».

«Με βοηθούν όταν νιώθω κάπως κουρασμένη ή νυσταγμένη» προσθέτει και ομολογεί πως «ίσως όντως να έχουν γίνει κάτι σαν δεκανίκι αυτού που είμαι». Ποτέ δεν έκρυψε τη χρησιμότητα του συγκεκριμένου αξεσουάρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2009 η γυναίκα που, αν και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας δημοσιότητας, είχε καταφέρει να παραμένει εκτός social media και να κρατά την προσωπική της ζωή αθέατη, τότε τόνιζε σε συνέντευξή της στην εκπομπή 60 Minutes: «Είναι υπερβολικά χρήσιμα. Μπορώ να κάθομαι σε ένα σώου και κανείς να μην καταλάβει πως βαριέμαι. Υπ’αυτήν την έννοια είναι πραγματικά η ‘πανοπλία’ μου».

Πηγή: govastileto.gr

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης