Την ώρα που ο Τομ Κρουζ βρίσκεται εκτός ΗΠΑ για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, η Κέιτι Χολμς έχει επιδοθεί σε έναν σκληρο… χρηματοθηρικό αγώνα εναντίον του με σύμμαχο την πλειοψηφία των ΜΜΕ της χώρας. Εδώ και περίπου μια εβδομάδα τα δημοσιεύματα που αφορούν το πρώην ευτυχισμένο ζεύγος είναι πραγματικός κόλαφος για τον σταρ του Χόλυγουντ, με την Κέιτι να μην αφήνει εκτός της διαμάχης ούτε τη μικρή τους κόρη.

Ο Τομ Κρουζ όμως δείχνει αποφασισμένος να περάσει πλέον στην αντεπίθεση προμηνύοντας ηχηρή «απάντηση» στην Κέιτι την οποία κατηγορεί ότι τον συκοφαντεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δικηγόρος του ηθοποιού υποστήριξε στο BBC ότι «αφήνουμε την άλλη πλευρά να παίξει με τα μέσα ενημέρωσης μέχρι τέλους και μετά θα μιλήσουμε ανοιχτά. Θέλουμε να δούμε που ακριβώς το πάει. Αυτό που έγινε ήταν άνευ προηγούμενου. Η Κέιτι θέλησε να επιστήσει την συμπάθεια του κόσμου, ενώ ο ηθοποιός βρισκόταν χιλιόμετρα μακριά από εκείνη και την Σούρι. Δεν είναι στον χαρακτήρα του Τομ Κρουζ να μιλάει για αυτά τα θέματα δημόσια».

Φήμες θέλουν την Κέιτι να διεκδικεί την αποκλειστικότητα του παιδιού, προτάσσοντας το επιχείρημα ότι η αφοσίωση του πρώην συντρόφου της στη Σαϊεντολογία, μπορεί να προκαλέσει κακό στο παιδί τους.

Ο δικηγόρος του ισχυρίζεται πως «αυτό που συμβαίνει δεν είναι διαμάχη με θέμα την θρησκεία, αλλά ένας τρόπος για να πληγώσει η Χολμς τον Τομ. Ο ηθοποιός είναι πολύ στεναχωρημένος με όλο αυτό που συμβαίνει τώρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης