Καφέ με την Ελένη ήπιε σήμερα το πρωί ο Ορέστης Τζιόβας, ο οποίος μίλησε για τις παρέες του, τα σχολικά του χρόνια, αλλά και την καθημερινότητά του.. Ο Θεσσαλονικιός ηθοποιός εξήγησε πως, παρόλο που μένει αρκετά χρόνια στην Αθήνα, οι περισσότεροι φίλοι του, όπως είναι λογικό, είναι στη Θεσσαλονίκη.

«Έχω κάποιες παρέες εδώ, αλλά έχω πολλούς φίλους στη Θεσσαλονίκη και ας μην τους βλέπω πολύ συχνά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ορέστης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα παιδικά του χρόνια αλλά και στις σχολικές του επιδόσεις: «Ήμουν κακός μαθητής. Είχα γεμίσει σελίδες στο απουσιολόγιο. Πιο παλιά οι γονείς μου ήταν πιο αυστηροί μαζί μου, μέχρι που έπαθα κάτι και χαλάρωσαν, ώστε να μπορέσω να το επεξεργαστώ εγώ μόνος μου. Πέρασα σε μία σχολή αλλά στην πορεία είδα πως δεν με κάλυπτε, δεν ανταποκρινόταν στα θέλω μου το εκπαιδευτικό σύστημα. Το θεωρώ απαράδεκτο. Με αποπροσανατόλιζε».

Τέλος, μίλησε και για τις καθημερινές του δραστηριότητες και αποκάλυψε τι κάνει στον ελάχιστο ελεύθερο του χρόνο.

«Δεν πάω πολύ στο σινεμά, προτιμώ να βλέπω ταινίες στο σπίτι με την κοπέλα μου. Με τους φίλους μου όταν βγαίνουμε, ανδροπαρέα, πίνουμε, αναλόγως όμως την παρέα και το μέρος όπου βγαίνουμε. Εξαιτίας της δουλειάς αλλά και του ότι έχω σχέση, δεν μπορώ να βλέπω πολύ τους φίλους μου, καταλαβαίνουν όμως».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Δεν απέκλεισε τον γάμο ο Ορέστης Τζιόβας
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης