Λίγο πριν την κυκλοφορία της νέας του ταινίας ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράστηκε μέσα από το twitter του μερικά στιγμιότυπα των ερωτικών σκηνών με την συμπρωταγωνίστριά του, Andrea Osvárt.
Ποια είναι όμως, η Andrea Osvárt; Ας τη γνωρίσουμε καλύτερα. Είναι από την Ουγγαρία, είναι 35 και έχει ύψος 1,75.

Η Andrea γεννήθηκε στις 25 Απριλίου του 1979 στη Βουδαπέστη και μεγάλωσε στο Ταμάσι, μία μικρή πόλη στα νότια της χώρας. Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν 5 ετών κι εκείνη, αφού τελείωσε το δημόσιο σχολείο της πόλης της, σπούδασε ιταλική γλώσσα, τέχνες και κουλτούρα, σε πανεπιστήμιο της Ουγγαρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ηλικία 16 ετών έκανε τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ, κατακτώντας, μάλιστα, την δεύτερη θέση σε διαγωνισμό ομορφιάς, ενώ μετακόμισε στην ουγγρική πρωτεύουσα προκειμένου να κάνει καριέρα.
Πριν βγει στον κινηματογράφο, η Andrea πρωταγωνίστησε σε περισσότερα από 30 διαφημιστικά σποτ, που ξεπέρασαν τα σύνορα της χώρας της, ενώ ο πρώτος της ρόλος ήταν στην ταινία «Spy Game», με τους Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Μπραντ Πιτ, το 2001.

«Γλυκάθηκε» από το σινεμά η 35χρονη και εγκατέλειψε το μόντελινγκ, ενώ μετακόμισε έως το 2003 στην Ιταλία, προκειμένου να παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής και να κάνει καριέρα ως ηθοποιός.

Έχοντας στο ενεργητικό της πολλούς ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες -όπως οι «Pompei Valeria», «Visions of Murder», «Transporter: The Series» και «Aftershock», η Andrea βρέθηκε στο πλευρό του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με τον οποίο παρασύρονται σε ένα τολμηρό ερωτικό ταξίδι στην ταινία θα έχει ως πιθανότερο τίτλο «Γλυκύ μου έαρ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: www.govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης