Η Kate Winslet αποκάλυψε πως αρνήθηκε την πρόταση του σκηνοθέτη της τηλεοπτικής σειράς Mare of Easttown, Κρεγκ Ζόμπελ, να μονταριστεί σκηνή σεξ στην οποία φαινόταν… μεγάλη η κοιλιά της, παραδίδοντας με αυτόν τον τρόπο μαθήματα σεμνότητας και μέτρου.

Η 46χρονη Βρετανίδα ηθοποιός δεν διστάζει να δείξει το πρόσωπο και το σώμα της όπως είναι στην πραγματικότητα και όχι ρετουσαρισμένα, αποσπώντας τα διθυραμβικά σχόλια κριτικών και τηλεθεατών. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Winslet που στη σειρά υποδύεται μια ντετέκτιβ και γιαγιά σε πόλη της Πενσιλβάνια, αρνήθηκε, λέγοντας στον Ζόμπελ «μην τολμήσεις». 

Η ίδια μάλιστα έστειλε πίσω δύο διαφημιστικές αφίσες της σειράς, επειδή της είχαν αφαιρέσει τις ρυτίδες της και ζήτησε από την παραγωγή να μην τις σβήσουν. «“Παιδιά”, τους είπα, “ξέρω ακριβώς πόσες ρυτίδες έχω στην άκρη των ματιών μου, σας παρακαλώ, βάλτε τες πίσω”», αναφέρουν οι New York Times. 

Και πρόσθεσε: «Είπα στον σύζυγό μου: “Να το κάνω; Θα είμαι εντάξει με αυτό; Παίζω μία μεσήλικη γυναίκα, που είναι και γιαγιά, που της αρέσει να κάνει σεξ με αγνώστους”. Και μου απάντησε: “Κέιτ, είναι υπέροχο, να το κάνεις”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η... σκηνή του σεξ με τον Γκάι Πιρς

Το trailer της τηλεοπτικής σειράς Mare of Easttown:

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης