Περίπου 3.000 θαυμαστές της Έλενας Παπαρίζου έδωσαν το παρών στη συναυλία που παραχώρησε η τραγουδίστρια στο Κάστρο Μυτιλήνης και την καταχειροκρότησαν για τις ερμηνείες της αλλά και για το κέφι που τους προσέφερε. Μαζί της ήταν και το συγκρότημα «Μέλισσες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Έλενα Παπαρίζου ήταν -όπως συνήθως- πολύ διαχυτική με το κοινό της και απέσπασε τα χειροκροτήματα όχι μόνο για τις ερμηνείες της αλλά και για τις sexy εμφανίσεις της, αφού στις δύο φορές που εμφανίστηκε στην εξέδρα του Κάστρου Μυτιλήνης φορούσε δύο πολύ αποκαλυπτικά σύνολα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αίσθηση επίσης προκάλεσε ο χαιρετισμός που απηύθυνε στο κοινό της Λέσβου αφού χαρακτηριστικά τους φώναξε «Καλησπέρα μωρέλια μμμ…».

Τέλος θα πρέπει να τονίσουμε την ιδιαίτερη αναφορά που έκανε για τον Ταξιάρχη του Μανταμάδου, αφού όπως είπε είναι πάντα κοντά της και την βοηθάει.

Η Έλενα Παπαρίζου έμεινε τρεις ημέρες στη Λέσβο και έφυγε κατενθουσιασμένη από τις ομορφιές του νησιού, τον υπέροχο κόσμο της αλλά και την εξαιρετική Λεσβιακή κουζίνα. Στις περισσότερες εξόδους της φορούσε ένα πολύ απλό μπλουζάκι που συνοδευόταν από ένα πολύ καυτό σορτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: lesvosnews.gr
Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης