Μαγγίρα-Μάζης: Βόλτα λίγο πριν από τη γέννηση της 2ης κόρης τους

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013, 16:01
Μαγγίρα-Μάζης: Βόλτα λίγο πριν από τη γέννηση της 2ης κόρης τους
Κομψή παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της, η Μπέττυ Μαγγίρα εθεάθη να κάνει βόλτες στο Κολωνάκι μαζί τον σύζυγο της Δημήτρη Μάζη και την κόρη τους Ανδριάννα. Το ζευγάρι, ταιριαστό κι αγαπημένο εδώ και χρόνια, έκανε έναν χαλαρό περίπατο, απολαμβανοντας παράλληλα τις χριστουγεννιάτικες βιτρίνες, ενώ η μικρή Ανδριάννα ήταν το επίκεντρο της προσοχής τους.

Η Μπέττυ Μαγγίρα μπορεί να βρίσκεται στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά παραμένει κομψή σε κάθε της εμφάνιση, είτε αυτή είναι βραδινή έξοδος είτε μια χαλαρή οικογενειακή βόλτα. Η show woman έδειχνε να ευχαριστιέται ιδιαιτέρως την οικογενειακή έξοδο στο Κολωνάκι με τον σύντροφό της και την κόρη της.

Αλλά και ο Δημήτρης Μάζης ήταν ιδιαίτερα περήφανος που συνόδευε τις γυναίκες του, οι οποίες μάλιστα πρόκειται να γίνουν τρεις σε λίγο καιρό. Το ζευγάρι θα αποκτήσει μία ακόμη κόρη, η οποία αναμένεται να γεννηθεί μέχρι τα Χριστούγεννα, και ο Δημήτρης δηλώνει τρισευτυχισμένος που η οικογένειά του θα μεγαλώσει κατά ένα μέλος. Η δε τρίχρονη Ανδριάννα περιμένει με ανυπομονησία αυτές τις γιορτές όχι μόνο για τα δώρα που θα βρει κάτω από το δέντρο, αλλά και για την άφιξη της μικρής της αδερφής.

Δείτε την Mπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μάζη να κάνουν βόλτα στο Κολωνάκι με την κόρη τους με ένα κλικ στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013, 16:17