Σε αποκαλύψεις τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για τα επαγγελματικά της προχώρησε η Ζέτα Μακρυπούλια μιλώντας στο περιοδικό «Celebrity».

Μετά την αναβολή του Dancing With The Stars 3, η Ζέτα Μακρυπούλια δηλώνει ότι περνά καλά στην προσωπική της ζωή .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέντευξη δήλωσε: «Κάνω πραγματικά ό,τι μπορώ για να ζω και τη ζωή μου. Ίσως και να μπορούσα να αποκαλύψω και άλλες πτυχές του εαυτού μου, αλλά τότε θα ήμουν δέσμια των media. Δεν θέλω να θυσιάσω τη ζωή μου στο βωμό της δημοσιότητας».

Για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, η Ζέτα τόνισε ότι συνεχίζει να τον θαυμάζει το ίδιο με την πρώτη μέρα που τον γνώρισε. «Είναι πολύ σημαντικό για μένα να μου αρέσουν τα πάντα στον άνθρωπο με τον οποίον είμαστε μαζί. Ο θαυμασμός κρατάει ζωντανή μια σχέση και χαίρομαι, ζώντας μαζί του έναν χρόνο, ότι δεν έχω απομυθοποιήσει τίποτα».

Σχετικά με την παρούσα οικονομική κατάσταση ανέφερε: «Νομίζω ότι με την κρίση θα δυναμώσουμε περισσότερο ως άνθρωποι και θα αλλάξουμε κάποιες κακές συνήθειες που είχαμε κατά καιρούς. Αν υποθέσουμε ότι θα γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα αρχικά στην πολιτική, γιατί να μην γίνει και παντού;». Η όμορφη παρουσιάστρια εμφανίζεται να είναι ήρεμη και ξεκούραστη απολαμβάνοντας την σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μίλλη Σιδέρη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης