Ο Σταμάτης Μαλέλης, ο άνθρωπος που άλλαξε το τηλεοπτικό τοπίο με τη life style στρατηγική του, μιλάει για τις φετινές εξελίξεις στην τηλεόραση.

Έπρεπε να σταματήσει το «Κους Κους»;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήταν λάθος. Πέρυσι πήγε καλύτερα κι από εμάς. Αναγκαστικά έγινε το θύμα των αποφάσεων για τις αλλαγές στην πρωινή ζώνη, αφού έπρεπε να αξιοποιηθεί η Μενεγάκη που έχει συμβόλαιο σε ισχύ. Ο τρόπος, όμως, που φέρθηκαν στους ανθρώπους τους «Κους Κους» είναι απαράδεκτος. Δεν γίνεται να τους δεσμεύουν με λόγο όλο το καλοκαίρι και να τους πληροφορούν τον Σεπτέμβριο ότι δεν έχουν δουλειά. Αυτά να τα κάνουν στη Γερμανία, όχι εδώ!

Κάπως έτσι, με όλες αυτές τις αλλαγές, η Ελένη Μενεγάκη γίνεται πια «βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης».

Το μεσημέρι, ξέρετε, δεν υπάρχουν βασιλείς. Είναι μια ζώνη πιο δημοκρατική και έχει διαφορετικό κοινό από το πρωί. Είναι άνθρωποι που επιστρέφουν στο σπίτι από τις όποιες δουλειές τους και θέλουν να αποφορτιστούν από όσα άκουσαν στις ειδήσεις ή βίωσαν οι ίδιοι στο δρόμο. Το πρωί είναι άνεργοι ή υποαπασχολούμενοι.

Πόσο υπολογίσιμη αντίπαλος είναι;

Ειλικρινά και μέσα από την καρδιά μου της εύχομαι «καλή επιτυχία». Για μένα, όμως, ο αντίπαλός μου είναι μόνο η φτώχεια που μαστίζει την ελληνική κοινωνία.

Δηλαδή, δεν βλέπετε ανταγωνιστικά τα άλλα κανάλια;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ανταγωνισμός θα πρέπει να δώσει τη θέση του σε μια μορφή άμιλλας. Επιβάλλεται να μην κάνουμε βλακείες και να μην ξοδεύουμε πολλά λεφτά. Θα επιβιώσουν μόνο οι φθηνές εκπομπές και το ξέρουμε.

ΠΗΓΗ: People

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης