Από τη μία υποστηρίζει πως ήταν επιλογή της να απέχει από την τηλεόραση φέτος, από την άλλη λέει πως συζητάει για το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και πως μέχρι την τελευταία στιγμή ελπίζει να συνεχιστεί η εκπομπή.

Η Ευγενία Μανωλίδου δηλώνει στο STAR:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτή την περίοδο έχω απομονωθεί, γιατί χρειάζομαι χρόνο και ηρεμία» εξήγησε σχετικά με την απουσία της από τα τηλεοπτικά δρώμενα και τις κοσμικές συγκεντρώσεις, ενώ, όταν ρωτήθηκε αν ήταν επιλογή της να μην κάνει τηλεόραση φέτος, απάντησε: «Ναι, το είχα πει από παλιά ότι μετά το καλοκαίρι θα καθίσω για ένα διάστημα, γιατί μου έχει λείψει πάρα πολύ η μουσική μου και θέλω να αφιερωθώ αποκλειστικά σε αυτή».

Θα βρεθεί στην επιτροπή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», αν βγει στον αέρα η εκπομπή; «Δεν ξέρω καθόλου. Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις, αλλά ακόμα είναι νωρίς. Μέχρι την τελευταία στιγμή, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει».

Πώς βλέπει την Μπεκατώρου στο reality μαγειρικής; «Τη Μαρία δεν την έχω παρακολουθήσει. Όχι ότι δεν έχω δει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, γενικά δεν βλέπω τηλεόραση. Αποσπασματικά, όμως, που έχω δει λίγο, μου φαίνεται μια χαρά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαστε σίγουροι πως δεν βλέπεις τηλεόραση, Ευγενία, αφού χωρίς εσένα δεν υπάρχει ποιότητα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης