Μία άκρως κολακευτική στιγμή είχαν στον αέρα της εκπομπής «Namaste» την Παρασκευή, η Ναταλία Γερμανού και η Χριστίνα Μουστάκα. Οι καλεσμένοι τους «Droulias Brothers», Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας, που έδωσαν το «παρών» τους στην αποχαιρετιστήρια εκπομπή για την παρουσιάστρια, δεν δίστασαν να τους αφιερώσουν μέχρι και μαντινάδες-καμάκι.

Το «ερωτικό» παιχνίδι ξεκίνησε live, όταν η Ναταλία Γερμανού, ρώτησε τα δύο αδέρφια που προκαλούν «Επανάσταση» και τα κάνουν όλα «Ανάστα τόσο με τις εμφανίσεις τους κάθε Τετάρτη στο Ακρωτήρι, αλλά και σε όλα τα κλαμπ που εμφανίζονται με τεράστια επιτυχία ανά την Ελλάδα, ποιος από τους δύο είχε δηλώσει σε συνέντευξή του, ότι του αρέσει η Χριστίνα Μουστάκα. Για δευτερόλεπτα επικράτησε μία αμηχανία, με τον Ηλία να παραδέχεται ότι εκείνος το εξομολογήθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ε δεν ήθελε και πολύ να δράξει της ευκαιρίας η παρουσιάστρια και να προκαλέσει το πρώτο live τηλεοπτικό προξενιό, πάντα με πολύ δόση χιούμορ. Η απάντηση ήρθε άμεσα από τους «Droulias Brothers», που με τη μουσική και τις «καυτές» μαντινάδες τους, τρέλαναν τόσο τη Ναταλία Γερμανού, όσο και τη Χριστίνα Μουστάκα.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης