Για τη νίκη της στο Eurosong, την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη φετινή Eurovision που θα γίνει τον Μάιο στη Βιέννη και για άλλα πολλά μίλησε η Μαρία Έλενα Κυριάκου στο κυπριακό περιοδικό «Down Town».

– Οι σχέσεις σου με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους πώς ήταν; Γιατί πολλά ειπώθηκαν…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήταν πάρα πολύ καλή! Δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο. Τα παιδιά ήταν πολύ φιλικά, πολύ ζεστά μαζί μου. Χάρηκα πάρα πολύ που κύλησαν τόσο ομαλά τα πράγματα. Στεναχωρέθηκα λίγο με κάποιες κριτικές, αλλά αυτά πρέπει να τα περιμένουμε.

– Είσαι έτοιμη ακόμη και για την πρωτιά στη φετινή Eurovision;

(ξαφνιάζεται) Παναγία μου! Μακάρι! Το εύχομαι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Πώς και δεν θέλησες να εκπροσωπήσεις την Κύπρο στο διαγωνισμό, αλλά αποφάσισες να διαγωνιστείς με την Ελλάδα;

Ήταν πολύ μικρό το χρονικό περιθώριο που μου έδιναν. Από την άλλη, δεν θα ήθελα να μπω στη διαδικασία ενός τέτοιου διαγωνισμού, όπως είχε ανακοινωθεί πως θα διοργάνωνε φέτος το ΡΙΚ. Μόλις είχα κερδίσει το «The Voice», δεν θα μου έκανε καλό. Αν έχανα θα ήταν απίστευτα ψυχοφθόρο! Δεν μπορούσα να πάω απευθείας, αλλά ούτε και σε δεύτερο talent show.

– Μου κάνει εντύπωση πάντως γιατί, από τότε που σε γνωρίσαμε, υποστηρίζεις ότι δεν έκανες ποτέ πράγματα λόγω των παιδιών σου. Τι άλλαξε σήμερα;

Μετά από κάποιες εμφανίσεις και συναυλίες που έκανα στην Κύπρο, είδα πως μπορώ να έχω balance στη ζωή και στα παιδιά μου. Όταν όμως βγήκα από το παιχνίδι, δεν ήταν…

Περισσότερα στον www.govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης