Η Μαρία Ηλιάκη είχε παραδεχτεί τον Απρίλιο στην εκπομπή «Επτά» της Μαρίας Σταματέρη ότι είχε ανανεωθεί από τον έρωτα που ζούσε με επιχειρηματία και συνεργάτη του αδερφού της Ρούλας Κορομηλά.

Η παρουσιάστρια του «Δέστε τους» είχε μιλήσει τότε, πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι φουλ ερωτευμένη!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά, όμως, τα πράγματα μάλλον πήραν άλλη τροπή για τη Μαρία Ηλιάκη, αφού σήμερα το πρωί έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: @MariaIliaki: «Νόμιζα ότι είχα βρει τον έρωτα… τελικά δυστυχώς όχι… είμαι και πάλι μόνη, ελεύθερη και ωραία… και διαθέσιμη για summer love!».

Τελικά, όπως διευκρίνισε η ίδια λίγο αργότερα, επρόκειτο για ένα αστείο του καλού της φίλου και συνεργάτη Μάκη Πουνέντη: @MariaIliaki: «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ο Μάκης Πουνέντης μπήκε στο twitter μου!!! Μην πιστεύετε τίποτα από όσα γράφονται!!!!! Θα τον πλακώσω» και λίγο αργότερα πρόσθεσε: @MariaIliaki: «Ήρθε το τέλος τουυυυυυυυ».

Ενώ, ο Μάκης Πουνέντης της απάντησε χαριτολογώντας: @pounentism: «Νιώθω να με πνίγει η αδικία… Άδικα με κατηγορείς δημόσια… Σε αγαπώ γοργόνα μου!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: Yupi

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης