Λίγο πριν την αποψινή τηλεοπτική τους συνάντηση, η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην εκπομπή «Excellent» για την Ναταλία Γερμανού, το πως θα αντιμετώπιζε το ενδεχόμενο γάμου με τον Μάνο Ιωάννου και την αποκάλυψη της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης που είχε η παρουσιάστρια στα 20.

Ωστόσο, η χορογράφος εξέφρασε και το παράπονο που έχει από την παρουσιάστρια:«Όλο μου το παράπονο είναι ότι δεν την βλέπω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το γάμο: Η Μαρία Ιωαννίδου επεσήμανε με χαρακτηριστικό χιούμορ «Προηγείται η Ναταλία στον γάμο. Της έχω εξηγήσει σαν μαμά της, σαν μητριά -όπως με λέει χαρακτηριστικά-, ότι αργότερα θα χρειαστεί, αν όχι γάμο, μια συντροφιά με έναν άνθρωπο πιο ώριμο, που να την αγαπάει σωστά και να την προσέχει. Κανείς δεν μπορεί να ζήσει μόνος του από ένα σημείο και μετά.

Δεν έχω επαφή με τον Μάνο Ιωάννου. Αν την ζητήσει σε γάμο, τότε θα έρθει να τον γνωρίσω. Ελπίζω πως όχι όμως. Δεν πιστεύω ότι η σχέση οδηγείται εκεί. Το “ελπίζω” είναι χαριτολογώντας, να ξέρετε».

Και κατέληξε αναφέροντας ότι ήταν η πρώτη που έμαθε για την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη της Ναταλίας στα 20. «Γενικώς, δεν συμφωνώ με την άποψη…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο www.govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης