Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης το «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ποδαρικό έκανε στην εκπομπή η Μαρία Κίτσου, η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Η ηθοποιός, που αγαπήθηκε από το κοινό, στην πρώτη της αποκλειστική τηλεοπτική συνέντευξη μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον χαμό του πατέρα της και για τις συμπτώσεις που την έχουν σημαδέψει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο μπαμπάς μου ήταν στρατιωτικός. Δεν μου έπαιρνε άλλα βιβλία, μόνο σχολικά, για να μην αποσπάται η προσοχή μου. Ήμουν άριστη μαθήτρια. Ήταν αυστηρός ο πατέρας μου. Το πρώτο εξωσχολικό βιβλίο που μου πήρε ήταν “Ο Ηλίθιος”. Του είπα ψέματα πως μας το ζήτησαν από το φροντιστήριο για την έκθεση. Στην πρώτη μου παράσταση στον “Ηλίθιο” αρρώστησε ο πατέρας μου, όταν κάναμε πρόβες. Ήταν καλπάζουσα η ασθένεια. Δυστυχώς δεν με είδε ποτέ να παίζω. Η κηδεία του ήταν τη μέρα της πρώτης μου πρεμιέρας. Αυτού του έργου. Το φοβερό είναι ότι τότε θεσπίστηκε το βραβείο Μελίνα Μερκούρη. Το 2007. Μετά από 5 χρόνια, την ίδια ημερομηνία της πρώτης πρεμιέρας, πήρα το βραβείο. Και έλεγα, μου το έκανε δώρο από πάνω» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Κίτσου.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης