Μαρία Κορινθίου: «Πλέον έχω βάλει μεγαλύτερα όρια στη ζωή μου»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011, 08:59
Μαρία Κορινθίου: «Πλέον έχω βάλει μεγαλύτερα όρια στη ζωή μου»
Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί έδωσε η Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή «Επτά», στην οποία αναφέρεται στα προσωπικά της και στα του οίκου της.

«Ο Γιάννης με έκανε να αισθανθώ παραδοσιακή γυναίκα. Είναι λίγο πουριτανός» εξήγησε η Μαρία Κορινθίου για τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, και συνέχισε μιλώντας για τις γυμνές φωτογραφίσεις που έχει κάνει: «Όταν ήμουν μαζί με τον Γιάννη, έκανα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μία γυμνή φωτογράφιση. Είχε αντιδράσει, αλλά ήταν δική μου απόφαση. Αφού είδε το αποτέλεσμα, του άρεσε.
Πλέον έχω βάλει μεγαλύτερα όρια στη ζωή μου, είμαι μητέρα, έχω μεγαλώσει, δεν είμαι 24 ετών- είμαι 31. Δεν θα έκανα πλέον κάποια παρόμοια φωτογράφιση».

Η Μαρία σχολίασε, όμως, πώς αισθανόταν όταν όλοι την αποκαλούσαν «sex symbol»:

«Είναι τιμητικό να με θεωρούν ερωτική, είναι πολύ όμορφο αλλά ως ηθοποιό σού βάζει όριο, δεν σου αφήνει περιθώρια. Από τη στιγμή που έκανα οικογένεια, ήξερα πως θα μπουν σε δεύτερη μοίρα».

Μίλησε και για την κατάθλιψη που πέρασε:


«Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη και την ξεπέρασα μόνη. Είχα βοήθεια από τον Γιάννη και την οικογένειά μου. Έκλαιγα όλη τη μέρα, φώναζα συνέχεια, είχα μία υστερία. Από τη μία έλεγα δεν θέλω να δω το παιδί, δεν ήξερα τι να κάνω και από την άλλη έκλαιγε η μικρή και έκλαιγα και εγώ».

Πώς είναι η σχέση της μετά τον γάμο:

«Και οι δύο κάνουμε κουμάντο. Είμαστε πολύ απαιτητικοί και οι δύο, γι' αυτό και ερχόμαστε σε σύγκρουση» ενώ εξήγησε και το πώς αισθάνεται πλέον για την οικογένειά της: «Ο εαυτός μου έχει μπει σε δεύτερη μοίρα, πρώτα είναι η οικογένειά μου. Ο άνδρας μου και το παιδί μου είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω».

Mίλησε και για τη Ναταλία Λιονάκη:

«Με τη Ναταλία Λιονάκη, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε, από τότε που παντρεύτηκα. Όταν μιλήσαμε, ήταν ήρεμη, αλλαγμένη. Μακάρι να έκανε ένα παιδάκι, γιατί θα της έδινε πάρα πολλά!».

Διαβάστε επίσης: H Μαρία Κορινθίου σε πολύ καυτό show!

Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011, 08:59