Η Μαρία Μπακοδήμου λίγες μέρες πριν από την τηλεοπτική της πρεμιέρα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «People» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο νέο της τηλεοπτικό στοίχημα καθώς και στα λάθη που έχει κάνει στην προσωπική της ζωή.

Κατά καιρούς έχουν ειπωθεί και έχουν γραφτεί διάφορα πράγματα για τα προσωπικά της. Ορισμένα από αυτά είχαν κάποια βάση, ενώ κάποια άλλα ήταν εντελώς ανυπόστατα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τώρα όλο το παιχνίδι γίνεται στα sites. Εκεί γράφονται διάφορα, με τα οποία κάποιες φορές γελάω, αν φυσικά είναι χαριτωμένα και εμπνευσμένα. Δεν θυμάμαι να έχω θυμώσει πολύ με κάποιο δημοσίευμα γιατί έχω την ιδιότητα να το ξεχνάω και να περνάει ο θυμός μου εύκολα. Πολλές φορές τυχαίνει με ανθρώπους που με έχουν πικράνει να τους δω στον δρόμο και να τους χαιρετήσω. Μετά μπορεί να το θυμηθώ, αλλά λέω από μέσα μου “Δεν βαριέσαι”. Ύστερα από τόσα χρόνια σε αυτήν τη δουλειά, ξέρω πως και αυτό με τα δημοσιεύματα είναι μέσα στο παιχνίδι. Η πλάκα, όμως, είναι με τη μητέρα μου. Της έκανα δώρο ένα smartphone για να επικοινωνούμε όσο διάστημα ήμουν στην Τουρκία χωρίς τηλεφωνική χρέωση και έχει γίνει εξπέρ! Επειδή έχει σύνδεση στο Ιnternet, της έρχονται διάφορες ειδήσεις από τα sites και μου λέει “Διάβασα αυτό για σένα”. Κάθε φορά της εξηγώ πως ο καθένας πλέον γράφει ό,τι θέλει και στο τέλος γελάμε» σχολίασε η παρουσιάστρια.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης