Για την περιπέτεια που πέρασε και την απώλεια του πατέρα της αλλά και τη σχέση της με το Γρηγόρη Αρναούτογλου, μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου.

«Γενικά αντιμετωπίζω δύσκολα το θέμα με το θάνατο του πατέρα μου. Είμαι λίγο παραπάνω ευαίσθητη», δήλωσε η παρουσιάστρια στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έδειξα δύναμη όμως εκείνη την περίοδο, γιατί δούλευα, οπότε δεν είχα περιθώριο να λυγίσω. Έπρεπε να σταθώ στα πόδια μου, γιατί κανείς από τους τηλεθεατές δεν μπορεί, ούτε και πρέπει να βλέπει την άσχημη ψυχολογία του παρουσιαστή. Ήταν ψυχοθεραπεία. Βέβαια, μόλις έκλειναν οι κάμερες και έμενα μόνη μου, διαφοροποιούνταν τα συναισθήματά μου. Με βοήθησαν και με στήριξαν οι άνθρωποι του YFSF. Δε θα το ξεχάσω ποτέ», εξήγησε.

Μάλιστα, για την περίοδο της ασθένειας του πατέρα της, η Μαρία Μπεκατώρου είπε: «Τα συναισθήματά μου όταν έμαθα ότι ο μπαμπάς μου θα φύγει από τη ζωή ήταν ανάμεικτα. Εκεί που ένιωθα τελείως πεσμένη, μόλις μία εξέταση έβγαινε καλή, αναπτερωνόταν το ηθικό μου. Είναι σαν να ζεις μια καταστροφή, αλλά κάπου στο βάθος να υπάρχει φως. Οι γιατροί τις περισσότερες φορές μιλούν με πιθανότητες βάσει της πλειονότητας των ασθενών. Ήταν ένα σκοτσέζικο ντους. Ήθελα να ελπίζω, γιατί υπήρχαν και περιπτώσεις αρρώστων που έγιναν θαύματα. Άλλοτε ερχόταν μια καλή είδηση και άλλοτε μια κακή. Από κάποια στιγμή και έπειτα, όταν έβλεπα ότι ο άνθρωπός μου ταλαιπωρείται, ήταν πολύ εγωιστικό να λέω αρκεί να ζει, ακόμα κι αν είναι χάλια και ανήμπορος. Παρακαλούσα τον Θεό να ξεκουραστεί».

Επιπλέον, η παρουσιάστρια διέψευσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει κόντρες με το συμπαρουσιαστή της, Γρηγόρη Αρναούτογλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ξεκάθαρα λέω ότι δεν υπήρξε ποτέ κόντρα και δεν σκέφτηκα ποτέ να αποχωρήσω από την εκπομπή. Έχουμε βρει τις ισορροπίες μας και έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία. Απορώ γιατί γράφτηκαν όλα αυτά. Ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα που αναπαράχθηκε. Δεν με ενόχλησε. Μου έκανε εντύπωση την πρώτη μισή ώρα που το διάβαζα. Έπειτα γελάγαμε με το Δημήτρη και το Γρηγόρη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης