Με αφορμή τη συνέχιση της «Ονειροπαγίδας» για δεύτερη χρονιά, παρά τα όσα προβλήματα προέκυψαν πέρυσι με την εταιρεία παραγωγής, η Μαρία Σολωμού μίλησε στο «TV Veto» για το μέλλον των σειρών στην τηλεόραση και τα ριάλιτι.

Πέρυσι είχε συναντήσει πάρα πολλές δυσκολίες, αφού έμεινε απλήρωτη από την προηγούμενη εταιρεία παραγωγής: «Στην αρχή δεν ήθελα να το κάνω. Είναι μεγάλη η αδικία. Αλλά επειδή το σίριαλ είναι ομαδική δουλειά, αποφάσισα να πω το “ναι”. Κατά 70% το έκανα από συναδελφική αλληλεγγύη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αποκαλύπτει η γνωστή ηθοποιός, οι απολαβές φέτος έχουν μειωθεί αισθητά: «Οι μισθοί έχουν υποστεί σημαντική μείωση». Ενώ για τα ριάλιτι μαγειρικής που έχουν κατακλύσει την τηλεόραση φέτος δηλώνει: «Δεν μπορεί να συνεχιστεί πολύ αυτό το χάλι με τα ριάλιτι. Θα πρέπει τα κανάλια να επιστρέψουν στη μυθοπλασία».

Τέλος, όσον αφορά στα σχόλια για την εμφάνισή της και την ανάδειξή της σε μια από τις πιο σέξι παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, η ίδια απαντά: «Δεν νιώθω σέξι, ούτε στην προσωπική μου ζωή πλασάρομαι σαν σέξι γυναίκα. Ο χρόνος είναι ευγενικός μαζί μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης