H Μαριάννα Γουλανδρή και ο σύζυγός της Φίλιππος Λαιμός είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ωστόσο προσπαθούν να κρατούν πάντα χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή.

Πριν λίγες ημέρες οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στο φαντασμαγορικό fashion show της Μαίρης Κατράντζου στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο και ενίσχυσαν την πρωτοβουλία του Σωματείου Ελπίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αφορμή τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» και τα 10 χρόνια δημιουργίας της διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου πραγματοποιήθηκε ένα συγκλονιστικό πολιτιστικό και ανθρωπιστικό γεγονός με παγκόσμια απήχηση στον αρχαιολογικό χώρο του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά από το πλευρό της κα Βαρδινογιάννη δεν έλειψε και η οικογένειά της και φυσικά η εγγονή της Μαριάννα Γουλανδρή που είναι και ιδρυτικό μέλος του Elpida Youth. Η Μαριάννα Γουλανδρή, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Φίλιππο Λαιμό, τράβηξε πάνω της τα όλα τα βλέμματα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Πηγή: govastileto.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης