Η ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου πέρυσι κέρδισε το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» ως η καλύτερη θεατρική ηθοποιός της χρονιάς. Φέτος, έρχεται αντιμέτωπη με ακόμη έναν δύσκολο ρόλο. Η ίδια μίλησε για αυτό τον ρόλο, για το αν θα κάνει τηλεόραση αλλά και για τον έγγαμο βίο.

Φέτος θα σε δούμε να ερμηνεύεις το μονόλογο «Τζόρνταν» στο Θέατρο Αμιράλ σε σκηνοθεσία και διασκευή του Νίκου Μαστοράκη;

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που θαύμαζα και θαυμάζω πάρα πολύ. Όταν διάβασα το έργο, είπα ότι πραγματικά μόνο αυτός μπορεί να το κάνει. Αν δεν ήταν αυτός ,ειλικρινά σου μιλάω δεν θα το είχα κάνει. Δεν τον γνώριζα προσωπικά, αλλά θαύμαζα τις δουλειές του. Τον έχω λατρέψει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πότε κάνετε πρεμιέρα;

«Υπολογίζουμε στα μέσα του Νοέμβρη».

Η τηλεόραση σου λείπει; Μετράς δύο χρόνια απουσίας.

«Δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει, γιατί δεν υπήρξε μία πρόταση που να μου αρέσει και να θέλω πολύ να κάνω. Δεν απορρίπτω την τηλεόραση, προς Θεού, αλλά αυτή τη στιγμή, όπως είναι δεν έχει κάτι που να με καλύπτει. Πέραν του ότι περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία το “Νησί” ως τηλεθεάτρια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχεις κλείσει δύο χρόνια γάμου με τον Κώστα Σπυρόπουλο. Πώς είναι ο έγγαμος βίος;

«Τέλεια! Είναι καλύτερα από πριν. Έχουμε μάθει ο ένας τα όρια του άλλου. Ξέρω πότε ο Κώστας θέλει να απομονωθεί και να γράψει κι εκείνος αντίστοιχα για μένα. Έχουμε τον χρόνο και τον χώρο μας , αλλά είμαστε και συνέχεια μαζί. Έχουμε βρει την επικοινωνία μας και απλά δεν πιέζει ο ένας τον άλλο. Στο χέρι μας είναι αν ο γάμος θα σκοτώσει τον έρωτα ή όχι».

Η σκέψη για ένα παιδί υπάρχει;

«Ναι, το σκεφτόμαστε. Είναι μέσα στα σχέδιά μας. Βασικά είναι κάτι που δεν μπορείς να προγραμματίσεις, αλλά το θέλουμε, είμαστε ανοιχτοί. Δεν βιαζόμαστε όμως… σιγά σιγά».

ΠΗΓΗ: Down Town

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης