Η συμπρωταγωνίστρια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην ταινία «Αν» και στενή του φίλη, Μαρίνα Καλογήρου, μίλησε για τη συνεργασία τους και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως μητέρα.

Σχετικά με τη συνεργασία τους, η Μαρίνα Καλογήρου δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Χριστόφορος μου ζητούσε να κάνω πράγματα, που εγώ ως ηθοποιός από μόνη μου δεν θα τα επέλεγα. Αυτό είχε πολύ ενδιαφέρον. Έφυγα από αυτό που ξέρω να κάνω πολύ καλά και μου ζητήθηκε κάτι άλλο. Ο Χριστόφορος έχει γράψει το σενάριο, είναι ο σκηνοθέτης και ο πρωταγωνιστής παράλληλα. Οπότε, το μέγεθος της δουλειάς του ήταν τόσο μεγάλο, που το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να τον υποστηρίζω. Ήταν αδύνατο μέσα σε όλο αυτό που έκανε ο Χριστόφορος, εγώ να λέω “όχι, όχι” ή “δεν νομίζω”. Θα τρελαινόταν! Δεν μπορούσα να του πηγαίνω κόντρα, έπρεπε οπωσδήποτε να είμαι μαζί του».

Τέλος, η Μαρίνα Καλογήρου μίλησε και για τον γιο της:

«Ξέρεις τι; Νιώθω ότι η ηρεμία, η αγάπη μου και η χαρά μου δεν απειλούνται καθόλου από αυτό το πράγμα. Βεβαίως και ζορίζομαι, έχω φτάσει σε σημείο ακόμα και με το φαγητό να ζορίζομαι. Ποτέ, όμως, δεν ένιωσα ότι αυτό επηρεάζει τη χαρά μου. Αυτό θα ήταν έλλειψη αγάπης, όχι έλλειψη χρημάτων. Θα μπορούσαμε κάθε μέρα, κάθε μεσημέρι, να ανοίγαμε την πόρτα μας και να αφήναμε ένα πιάτο φαγητό έξω. Αν το έκαναν αυτό όλοι, όσοι μπορούν να το κάνουν -που οι περισσότεροι για ένα πιάτο φαγητό μπορούν να το κάνουν- κανείς δεν θα πεινούσε. Οι άνθρωποι που πεινούν έτσι θα ήξεραν πως θα βρουν ένα πιάτο φαγητό έξω από μία πόρτα. Αυτό γιατί δεν το κάνουμε; Το πρόβλημα είναι πως είμαστε έτσι… Το πρόβλημα δεν είναι εκεί που το έχουμε τοποθετήσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: tospirto.gr

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης