Μαζωνάκης: «Δεν είμαι σνομπ»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011, 09:14
Μαζωνάκης: «Δεν είμαι σνομπ»
Μια συνέντευξη από καρδιάς παραχώρησε ο επιτυχημένος τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος αποκάλυψε πράγματα για τον εαυτό του που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε.

Μιλώντας στο περιοδικό «Esquire», είπε μεταξύ άλλων...

«Κάποτε με εκνεύριζε να μου ζητάνε αυτόγραφα, τον τελευταίο καιρό όμως χαίρομαι. Ίσως γιατί μεγαλώνω, ίσως γιατί, όπως μου λέει και ο πατέρας μου: “Αν δεν σε ξέρανε, τότε θα έβλεπες πώς θα ήθελες να σου ζητάνε αυτόγραφα”».

«Παρ’ όλο που ήθελα πολύ το σταριλίκι, αισθάνθηκα λίγο άβολα στην αρχή. Μετά το συνήθισα. Δεν μπορώ όμως να πω ότι αισθάνομαι ακόμα άνετα μ’ αυτό».

«Παλιότερα άκουγα ότι είμαι σνομπ και χύμα, και ακόμα και τώρα δεν γίνεται να ερμηνεύσω το γιατί. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος είναι χύμα όταν επιβλέπει τη δουλειά του από την αρχή μέχρι το τέλος. Το θέμα του σνομπισμού, πάλι, με ξενίζει γιατί ως άνθρωπος δεν είμαι αυτός ο τύπος. Τώρα, το τι δείχνεις για να προφυλάξεις ενέργειες ή ανθρώπους είναι ένα άλλο παιχνίδι».

«Έχει συμβεί να με πλησιάσουν γιατί είμαι αυτός που είμαι, αλλά αυτός δεν είναι εγώ; Δηλαδή, εγώ δεν είμαι ο Γιώργος Μαζωνάκης; Τώρα, αν ο άλλος έχει τη δύναμη να καταλαβαίνει και τον Γιώργο, είναι ακόμα καλύτερα».

«Έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Αυτό που έμαθα μέσα από αυτήν τη διαδικασία δεν μπορεί να γραφτεί σε μία σελίδα».

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Μαζωνάκης: «Έχω πολλά πράγματα να κάνω»
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011, 09:16