Ένας τυχερός θαυμαστής του Leonardo DiCaprio θα έχει την ευκαιρία να γευματίσει μαζί με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό! Πώς θα γίνει αυτό;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο Leonardo DiCaprio με την κατάκτηση του Όσκαρ άρχισε να αναλαμβάνει κι άλλους ρόλους, πιο φιλανθρωπικούς. Τώρα τελευταία ασχολείται με τη σωτηρία του πλανήτη, θέλοντας να σταματήσει τις κλιματικές αλλαγές, ενώ στα επόμενα σχέδιά του είναι να βοηθήσει τους αστέγους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον λόγο αυτόν, ο σταρ θα ταξιδέψει μέχρι το Εδιμβούργο, όπου και θα γευματίσει σε ένα εστιατόριο που βοηθάει τον κόσμο που πεινάει και δίνει εργασία σε αστέγους, με την επωνυμία «Home».

Μάλιστα, θα δώσει και λόγο στο Scottish Business Awards -με το οποίο έχει βραβευτεί το «Home»- την ίδια ημέρα. Και επειδή του Leo δεν του αρέσει να τρώει μόνος, αυτήν τη φορά λέει να μην το κάνει με γνωστή παρέα, αλλά με κάποιον θαυμαστή του!

Υποσχέθηκε ότι ένας τυχερός θα φάει μαζί του, αν δεχθεί να δωρίσει 5 λίρες στο Social Bite, χρήματα με τα οποία ένας άστεγος θα μπορέσει να εξασφαλίσει φαγητό! Ο νικητής θα ανακηρυχθεί στις 11 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης