Για πρώτη χρονιά το MAD Κύπρου διοργανώνει τα Mad Music Awards Cyprus και φυσικά και στη γείτονα χώρα, όπως μας ενημερώνει το INFE GREECE, συναντάμε ανάμεσα στις υποψηφιότητες και πολλά ονόματα που είχαν ανάμιξη στο πρόσφατο παρελθόν με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.
Αναλυτικότερα στην κατηγορία άνδρας καλλιτέχνης της χρονιάς συναντάμε ως υποψήφιο ανάμεσα σε άλλους και τον Σάκη Ρουβά.

Σε αυτή της καλύτερης Γυναίκας καλλιτέχνη της χρονιάς την Έλενα Παπαρίζου αλλά και την Ελένη Φουρέιρα, ενώ σε αυτή για το καλύτερο συγκρότημα της χρονιάς τις Μέλισσες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως καλύτερο Video Clip της χρονιάς υποψήφια είναι τραγούδια με το Σάκη Ρουβά,το Μιχάλη Χατζηγιάννη αλλά και πάλι την Ελένη Φουρέιρα, ενώ ως καλύτερο Κυπριακό συγκρότημα της χρονιάς ανάμεσα στις υπόλοιπες υποψηφιότητες συναντάμε και τους Minus One-γνωστούς από τον Κυπριακό τελικό για την ανάδειξη του εκπροσώπου τους στη Eurovision 2015.

Στην κατηγορία Kαλύτερος Νέος καλλιτέχνης της χρονιάς δεν θα μπορούσε να λείπει απο τις συμμετοχές και η φετινή μας εκπρόσωπος Μαρία Έλενα Κυριάκου.

Επόμενη κατηγορία αυτή του Καλύτερου Κύπριου καλλιτέχνη της χρονιάς όπου εδώ συναντάμε την Ελευθερία Ελευθερίου, και ξανά τους Μαρία ΄Ελενα Κυριάκου και το Μιχάλη Χατζηγιάννη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης