Η Ζενίλντα αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό όπου και αν βρεθεί με τη σέξι παρουσία της. Η καυτή Βραζιλιάνα μιλάει σε πρόσφατη συνέντευξη της για το φλερτ που της κάνουν οι γυναίκες αλλά και το ακραίο περιστατικό όταν γυναίκα την χούφτωσε στο δρόμο.

«Ναι, με φλερτάρουν οι γυναίκες. Μου έχει τύχει στον δρόμο την ώρα που περπατούσα να με ακολουθεί ένα μηχανάκι κι ενώ πίστευα ότι ήταν άνδρας, μόλις γύρισα είδα ότι ήταν γυναίκα, η οποία μου μιλούσε πρόστυχα λέγοντάς μου «θες να πάμε να τη βρούμε;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είχα μείνει κόκαλο και της απάντησα «όχι, να είσαι καλά». Εκείνη συνέχισε να με ακολουθεί και τελικά πέρασε γρήγορα, με… χούφτωσε και έφυγε», περιγραφεί η τραγουδίστρια ενώ αποκάλυψε πως υπήρξε θαυμάστρια της που την είχε ερωτευτεί. «Πριν από πέντε χρόνια, ήταν κάποια η οποία με είχε ερωτευτεί. Ερχόταν συνέχεια στο μαγαζί όπου τραγουδούσα και μου άφηνε ερωτικά γράμματα στο καμαρίνι μου.

Ωστόσο, όταν ερχόταν να μου μιλήσει, ήταν κυρία. Μου έλεγε «να ξέρεις ότι, αν θα με πάρεις τηλέφωνο, θα με κάνεις ευτυχισμένη».

Πηγή: espresso

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης