«Με έχουν φλερτάρει γυναίκες»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2010, 21:31
«Με έχουν φλερτάρει γυναίκες»
Μετά την χτεσινή πολύ πετυχημένη της συναυλία στο “Lido Waterpark” στην Κω όπου τραγούδησε μαζί με τους Stavento και την Ήβη Αδάμου, η Τάμτα παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό της Κω “Radio Proto 91,5” όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Συγκεκριμένα, για τον Σάκη Ρουβά είχε να πει τα καλύτερα. «Ήταν η πιο δυνατή συνεργασία που είχα μέχρι στιγμής. Τον εκτιμώ και τον αγαπώ πάρα πολύ. Ταιριάζουμε πολύ στο είδος του τραγουδιού και για αυτό περάσαμε τόσο καλά όλο τον χειμώνα».

Επίσης μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας της αφού ήρθε από τη Γεωργία μεγαλωμένη με μια τελείως διαφορετική νοοτροπία, όμως σύντομα κατάφερε να κάνει τη διαφορά.

Όταν τη ρώτησαν για κάποιο ευτράπελο που της έχει συμβεί, η Τάμτα αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί επανειλημμένως φλερτ μέσω facebook και twitter από γυναίκες. Παρά το ότι δήλωσε το συγκεκριμένο περιστατικό ως ευτράπελο, η Τάμτα τόνισε πως πολλοί από τους φίλους της δηλώνουν ομοφυλόφιλοι και δεν την πειράζει καθόλου. Άλλωστε δηλώνει ότι η δουλειά της αναγνωρίζεται από το συγκεκριμένο κοινό.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2010, 21:31