Από τη στιγμή που εμφανίστηκε στην εκπομπή «Βρετανία Έχεις Ταλέντο», έγινε παγκόσμιο φαινόμενο χάρη στην εκπληκτική φωνή της σε συνδυασμό με την αλλόκοτη εμφάνισή της.

Η 48χρονη εργαζόμενη σε εκκλησία Σκωτσέζα εμφανίστηκε στο σόου της Όπρα Γουίνφρεϊ και μίλησε για τη νέα της ζωή. Η Μπόιλ μίλησε μέσω δορυφορικής σύνδεσης από το σπίτι της, ενώ στο πλατό μαζί με τη διάσημη Αμερικανίδα παρουσιάστρια ήταν και ένας από τους κριτές στην εκπομπή «Βρετανία Έχεις Ταλέντο» -ο Σίμον Κόουελ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η συνέντευξη της Σούζαν Μπόιλ ήταν υποτιτλισμένη, καθώς οι αρμόδιοι της εκπομπής της Όπρα έκριναν ότι η βαριά σκωτσέζικη προφορά της θα δυσκολέψει το αμερικανικό κοινό να την αντιληφθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Σούζαν μίλησε ακόμα και για την ξαφνική αλλαγή στο λουκ της. «Απλά φτιάχτηκα λίγο όπως κάθε γυναίκα θα έκανε», είπε η 48χρονη. Πάντως, ο Κόουελ συμβούλεψε την Μπόιλ ότι δε χρειάζεται να κάνει καμία δραστική αλλαγή.

Το βίντεο, με την ερμηνεία της Σούζαν στο βρετανικό σόου, έχουν δει πάνω από 186 εκατομμύρια κόσμου, από τη στιγμή που αναρτήθηκε στο διαδικτυακό τόπο You Tube.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης