Σπάνιες, τρυφερές αποκαλύψεις για τον άντρα της ζωής της, Μάκη Παντζόπουλο, έκανε στη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας η Ελένη Μενεγάκη μέσω της εκπομπής της αλλά και στη σελίδα της στο Twitter.

«Είμαι με τον άντρα που αγαπώ και επιθυμώ, και αυτό είναι το μυστικό!» σχολίασε την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου στο Twitter της, απαντώντας για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά σε μήνυμα τηλεθεάτριας που τη ρωτούσε ποιο είναι το μυστικό της ομορφιάς της. Στον σύντροφό της αναφέρθηκε ανοιχτά και στην εκπομπή της Τρίτης 6 Οκτωβρίου, περιγράφοντας ένα κρυφό ραντεβού τους στο κέντρο της Αθήνας που είχαν απαθανατίσει φωτογράφοι. «Ήταν Δεκαπενταύγουστος, και έλεγα ότι πιο άδεια η Αθήνα δεν θα είναι ποτέ. Μου αρέσει που είχαμε πάει κι εμείς κρυφό ραντεβού με τον Μάκη. Πώς μου ήρθε ο παστουρμάς στο κρυφό ραντεβού δεν ξέρω!» περιέγραψε γελώντας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το απόγευμα ο φακός του Οκ απαθανάτισε την παρουσιάστρια με τσάντα Chanel και πέδιλα Valentino Rockstud στην Κηφισιά, όπου έκανε αγορές για το σπίτι, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:Govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης